Annons

Adverty – teckningsperiod inleds och publicering av emissionssida

Idag inleds teckningsperioden i Adverty AB (publ) (”Adverty” eller ”Bolaget)” nyemission av högst 4 850 514 aktier, med företrädesrätt för befintliga aktieägare, vilket vid full teckning i emissionen skulle inbringa en total emissionslikvid om cirka 48,5 MSEK före emissionskostnader (”Företrädesemissionen”). Företrädesemissionen är en del i Bolagets finansieringsplan, som tillgodoser medel för att kunna accelerera försäljningen och fylla det enorma globala annonsutrymme inuti spel som Adverty innehar. Med anledning av Företrädesemissionen har bolaget publicerat en emissionssida på https://adverty.com/sv/invest/ där intervjuer med nyckelpersoner och övrig information finns samlad.

Tidsplan Företrädesemissionen Teckningsperiod 2 december – 16 december 2019 Handel med teckningsrätter 2 december – 12 december 2019 Handel i BTA Fr.o.m. 2 december 2019 Beräknad dag för offentliggörande av utfall 19 december 2019 Likviddag 23 december 2019 Investerarträffar Adverty bjuder in till investerarträffar i Stockholm med bolagspresentation från medgrundare och VD Niklas Bakos. Framstegen under året, fokuseringen på försäljningen framöver samt Företrädesemissionen utvecklas närmare under bolagspresentationerna, samtidigt som åhörare får möjlighet att ställa frågor. Bolaget önskar aktieägare, investerare, media och andra intressenter varmt välkomna att närvara. Investerarkväll · Datum: tisdag 3 december · Plats: IVA konferenscenter, Grev Turegatan 16. · Tid: Från kl. 17.00, presentationen startar 17:30. Förtäring och förfriskningar. · Begränsat antal platser, anmälan görs till info@augment.se Investerarträff · Datum: fredag 6 december · Plats: Augment Partners, Kontoret Nybroviken, Birger Jarlsgatan 2. · Tid: Kl. 12.00 - 13.00, lättare förtäring · Begränsat antal platser, anmälan görs till info@augment.se Investerarträff · Datum: torsdag 12 december · Plats: Augment Partners, Kontoret Nybroviken, Birger Jarlsgatan 2. · Tid: Kl. 12.00 - 13.00, lättare förtäring · Begränsat antal platser, anmälan görs till info@augment.se Emissionssida Med anledning av Företrädesemissionen har bolaget publicerat en emissionssida på https://adverty.com/sv/invest/ där intervjuer med nyckelpersoner, villkor, information om teckning och övrig information finns samlad.  För ytterligare information, vänligen kontakta Niklas Bakos, VD +46 703 66 96 46 nb@adverty.com Om Adverty  Adverty, grundat 2016, är ett annonsteknikbolag som sammanför varumärken med dess konsumenter på rätt tid och plats, genom sin banbrytande plattform. Bolaget har genom plattformen byggt ett stort utbud av digitala annonseringsplatser inuti spel- och applikationer. Tekniken skapar en ny lättanvänd inkomstkälla för spelutvecklare genom icke-påträngande, sömlös annonsering. Mer information på www.adverty.com. Mangold Fondkommission AB, tel. nr. +46 8 5030 1550, är bolagets mentor och likviditetsgarant på NGM Nordic MTF.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?