ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Partial Buyback of Outstanding Bonds

Reference is made to the announcement on 26 November 2019 regarding Ocean Yield ASA’s (the “Company”) successful placement of a new NOK 750 million senior unsecured bond issue with maturity in December 2024. In connection with the bond issue, the Company will repurchase NOK 384 million of the outstanding bond OCY03 (ISIN: NO0010734965). Settlement date for the buyback will be 12 December 2019.

 

Company contact:

Eirik Eide (CFO), Tel +47 24 13 01 91

 

Investor Relations contact:

Marius Magelie (SVP Finance & IR), Tel +47 24 13 01 82

 

Company information:

Ocean Yield ASA is a ship owning company with investments in vessels on long-term charters. The company has a significant contract backlog that offers visibility with respect to future earnings and dividend capacity. 

 

This information is subject of the disclosure requirements pursuant to section 5 -12 of the Norwegian Securities Trading Act.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer