1515
Annons

Nu kan bilägare själv reparera sin bil

Kanske har du som bilägare till tider tänkt att du minsann själv hade kunnat byta lampan på din bil eller själv fyllt på oljan? Det är du nog inte den enda som tänkt. Det finns många pengar att spara om du själv är beredd att reparera en del på din bil. Vissa saker är såklart enklare att reparera än andra. Om du bestämt dig för att själv försöka reparera din bil kanske det inte är elhissen till rutan du ska starta med eftersom elproblem kan vara en komplicerad historia. Byte av vindrutetorkare däremot är mindre komplicerat. En ny plattform vid namn AUTODOC Club har uppstått och där kan du tillgå 1300 pdf’er med reparationsinstruktioner och 2240 detaljerade undervisningsvideor.

Reservdelar

Utan reservdelar är det svårt att reparera bilen. När detaljer om bilen har lagts in har du möjlighet för att beställa reservdelar som passar till just din bilmodell. Det kan ibland vara svårt att veta hur ofta vissa reservdelar ska bytas ut. Det går att få påminnelser från plattformen så att du inte riskerar att överskrida tidsgränsen för byte av exemeplvis tandrem. Det kan i sådanna fall ha fatala påföljder med motorfel som yttersta konsekvens.

Råd

Videorna som ligger på plattformen förklarar i detalj hur olika reparationer ska genomföras. Det betyder att du som ”hemreparatör” kan känna dig mera trygg när du ska byta ut olika delar på din bil. Ju mer kunskap du har desto större är chansen för en vällyckad reparation.

Träning är vägen fram

Med denna nya plattform kan du känna dig stolt när du lyckas genomföra en reparation själv på din egen bil. Det är i slutändan många pengar att spara på att själv reparera sin bil. När du bytt lampan ett par gånger är du riktigt effektiv den tredje gången. Kom ihåg, träning gör mästerverk!

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


DRILLCON ERHÅLLER BORRKONTRAKT MED BOLIDEN TARA MINES DAC PÅ IRLAND

Boliden Tara Mines Dac har tecknat ett kontrakt med Drillcon Irland Ltd rörande raiseborrning. Avtalet avser att borra ett ventilationsschakt underjord med en längd på cirka 90 meter och 4,5 meter i diameter. Arbetet startar upp i närtid.  

  • ” Vi är otroligt glada att vi igen får förtroendet från Bolidens ledning i Irland att genomföra ytterligare ett raiseborrningsarbete. Boliden är en viktig kund och vi ser det som kvitto på att Drillcon levererar ett mervärde till Boliden koncernens produktion av basmetaller. ” säger Patrik Rylander vd på Drillcon AB.

Örebro 23 maj 2022

                            

Patrik Rylander,

Drillcon AB    

VD & Koncernchef

Pressreleasen och ytterligare information om Drillcon kan inhämtas på www.drillcon.se

Allmänt om Drillcon-gruppen:

Drillcon AB (publ), med dotterbolagen Drillcon Scandinavia AB, Drillcon Irland Ltd, Drillcon Iberia SA, Drillcon Americas SpA och Drillcon Norway AS, utför prospektering- och raiseborrning inom gruv- och anläggningsindustrin, i Norden, Iberiska halvön, Europa och sydamerikanska marknaden.

Drillcon AB (publ) är listat på First North Premier Growth Market vilket är en alternativ marknadsplats som drivs av NASDAQ OMX Stockholm AB. Bolag vars aktier handlas på First North Premier Growth Market är inte skyldiga att följa samma regler som börsnoterade bolag, utan ett något mindre omfattande regelverk anpassat till företrädesvis mindre bolag och tillväxtbolag. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission, +46 (0)8 – 684 211 00, info@eminova.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressrelease -Drillcon erhåller raiseborrningskontrakt med Boliden Tara på Irland

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?