Annons

Arbetsförmedlingen väljer Varbi rekryteringsverktyg

Arbetsförmedlingen har i år bytt rekryteringsverktyg till Varbi för att hantera sina rekryteringar.

[image] Jonas Rosenström, Varbi, och Carl Rosendahl, Arbetsförmedlingen. ”Vi har vuxit kraftigt bland myndigheter under de senaste åren och det känns roligt att återigen få bekräftat att Varbi erbjuder det målgruppen behöver. Varbi har satsat stort på att utveckla systemet enligt de höga krav som myndigheter har gällande säkerhet och funktioner. Flera av våra största myndigheter använder idag Varbi och det hjälper oss naturligtvis att utveckla systemet vidare i den riktningen” berättar Jonas Rosenström, chef för offentlig sektor på Varbi. Arbetsförmedlingen har hunnit komma igång med systemet och allt har gått bra. ”Bytet till Varbis rekryteringssystem har fungerat perfekt. Alla högt ställda krav i upphandlingen har levererats” säger Carl Rosendahl, produktansvarig på Arbetsförmedlingen. Varbi levererar nu rekryteringsverktyg till en rad stora myndigheter, såsom Migrationsverket, Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Kronofogdemyndigheten, Skogsstyrelsen, Domstolsverket, Kustbevakningen, RISE, Statens veterinärmedicinska anstalt och Havs- och vattenmyndigheten. ”Samtidigt som vi går mer internationellt är Sverige fortfarande vår viktigaste marknad. Att få förtroendet att leverera rekryteringsverktyg till Arbetsförmedlingen samt flera av landets största myndigheter betyder mycket för oss som systemleverantör” berättar Magnus Mollstedt, VD på Varbi. Varbi AB utvecklar sedan tolv år tillbaka det webbaserade rekryteringssystemet Varbi Recruit som idag används av över 45 000 rekryterare och rekryterande chefer hos 500 olika företag och organisationer. Bland kunderna hittas privata företag, rekryteringsföretag, kommuner, internationella koncerner, Sveriges största arbetsgivare, Sveriges största kommun, Sveriges största nöjespark och flera av Nordens ledande universitet. Varbi har kontor i Trollhättan, Stockholm, Palo Alto och Oslo. Kontakt: Jonas Rosenström Chef offentlig sektor, Varbi AB 073-317 54 05 jonas.rosenstrom@varbi.com www.varbi.com/se/

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?