1515

CareerBuilder.se rekryterar Kevin Pedral som Head of Business till nytt affärsområde

HR-techbolaget CareerBuilder.se stöttar upp verksamheten med en ny Head of Business till det nya affärsområdet Source & Screen.

Careerbuilder.se förstärks med Kevin Pedral som blir affärsområdesansvarig för Source & Screen. Han har över tolv års samlad försäljningserfarenhet och kommer till bolaget efter att de tre senaste åren ha arbetat utomlands med konsultativ försäljning av värdeskapande tjänster.  

”Det känns spännande att komma till CareerBuilder.se och starta upp det nya affärsområdet. Jag är helt säker på att fler och fler företag kommer att inse affärsnyttan med denna typ av tids- och kostnadseffektiva lösningar, särskilt när det gäller tillsättningen av kandidater på olika befattningar. Att få förtroendet av bolaget och känna entusiasmen från alla i teamet är en av många faktorer till att jag vill vara med och ta Source & Screen till nästa nivå”, säger Kevin Pedral.

Som en av Sveriges största jobbsajter satsar nu CareerBuilder.se på det nya affärsområdet Source & Screen, en datadriven och kostnadseffektiv rekryteringslösning som kortar ned ledtiderna i en rekryteringsprocess. För att hitta rätt person till rollen använde CareerBuilder.se sig själva av sin tjänst Source & Screen.

”Alla som varit till arbetsmarknadens förfogande kan nog skriva under på den frustration som uppstår under en anställningsprocess. Ledtiderna, bristen på kommunikation och dålig återkoppling från rekryterare är vardagsmat för den arbetssökande. Med CareerBuilders rekryteringskonsult var upplevelsen annorlunda. Processen från att jag blev kontaktad av rekryteringskonsulten tills att vi skrev på kontraktet tog bara två veckor. Jag är därför säker på att Source & Screen ligger helt rätt i tiden då den både är lösnings- och kundorienterad. Det gör det ännu lättare att fokusera på att anställa toppkvalitet, istället för att förlora tid på att leta efter rätt personer på fel platser”, säger Kevin Pedral.

Kevin Pedral tillträdde den nya tjänsten den 7 oktober.

För mer information, kontakta:

Maria Singh Strand
Marketing Coordinator
maria.singh-strand@careerbuilder.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?