1515
Annons

MatkasseTopplistan gör det enkelt att välja matkasse

Matkassar har snabbt blivit otroligt populära och det finns nu en uppsjö av leverantörer på marknaden. Det skapar gynnsam konkurrens mellan olika aktörer vilket generellt ökar kvalitetsnivån. Tyvärr innebär det också att det är svårare än någonsin att ta reda på vilken matkasse som faktiskt är bäst lämpad för ens egna behov.

Det är just detta problem som MatkasseTopplistan har beslutat sig för att lösa. Detta för att göra det enklare för konsumenter att jämföra olika matkassar och välja den passar bäst för just deras egna individuella behov. Det är en helt gratis jämförelsetjänst på nätet som ständigt uppdateras och dessutom ofta erbjuder unika rabatter.

Så väljer du bästa matkassen

Att välja matkasse är inte det lättaste. Eftersom olika leverantörer tagit fram egna unika koncept, samt erbjuder olika leveransområden och priser, så kan det kännas onödigt svårt att veta vilken matkasse som passar en själv bäst. MatkasseTopplistan har testat de främsta leverantörerna och berättar vad som skiljer dem åt, och förklarar vilken leverantör som passar bäst för olika smaker och behov. Exempelvis har de korat den bästa matkassen för barnfamiljer, veganer, samt för dem som letar efter den mest prisvärda matkassen.

Till skillnad från andra jämförelsetjänster på nätet så har MatkasseTopplistan utförliga recensioner med mycket välskrivet innehåll. Dessutom har MatkasseTopplistan undersökt de olika matkasse-leverantörerna och kan berätta om deras företagshistoria, visioner, samt förhållningssätt till klimatpåverkan. Allt för att konsumenten ska kunna göra ett så välinformerat beslut om var de handlar mat som möjligt.

När man använder MatkasseTopplistan för att välja matkasse så har man också möjlighet att ta del av helt unika erbjudanden, vilket ofta ger möjlighet att spara stora pengar på sina matinköp. Speciellt fördelaktigt är det att testa flera olika matkassar, eftersom många unika erbjudanden gäller för förstagångskunder.

Om MatkasseTopplistan

MatkasseTopplistan drivs av det svenska internetbolaget Productical AB med säte i Stockholm, vars fokus ligger på att utveckla praktiska internettjänster för både privatpersoner och företag. 

MatkasseTopplistan ger alla möjlighet att enkelt jämföra olika matkassar och välja den som är mest lämpad för ens egna behov.

Kontaktuppgifter

E-mail: hej@matkassetopplistan.se

Hemsida: https://matkassetopplistan.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


ABAX har investerat 11 miljoner i nästa generations mjukvara

ABAX tillkännager lanseringen av sin nya, banbrytande mjukvara, som säkerställer att deras kunder är redo för framtidens teknik. Lanseringen av den egenutvecklade mjukvaran är resultatet av en betydande investering i teknikavdelningen.

11 miljoner norska kronor i investeringar

De senaste tre åren har ABAX anställt 25 nya utvecklare och investerat cirka 11 miljoner NOK för att kunna lansera uppdateringen. CTO på ABAX, Paul Walsh, beskriver att den stora investeringen ligger i kundernas bästa.

– Vi är måna om att ge våra kunder tillgång till marknadens bästa kundupplevelser, med fokus på att lösa faktiska problem våra kunder upplever och ge dem verkligt värde. Vi tror att investeringar i att vidareutveckla vår teknik är avgörande för att matcha företagets strategi.

Det nya ekosystemet ger ABAX-kunder mer för pengarna

Ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt gör det lättare att navigera i systemet och förbättrar ABAX-kundernas produktivitet. Det nya och moderna användargränssnittet bidrar till en positiv användarupplevelse och det nya gränssnittet möjliggör en vidareutveckling av användarorienterat arbetsflöde och stark tillväxt. Resultatet är en förbättrad konsumentupplevelse samt effektivare affärsprocesser.

– Många av dagens kunder tillbringar dagarna ute på fältet, borta från kontoret. De har liten eller ingen tid att undersöka ny teknik och vad den betyder för deras verksamhet. Vi gör det enkelt för dem att dra nytta av sin egen data, bli mer kostnadseffektiva och minska CO2-avtrycket, säger Stig Fossum, senior produktägare på ABAX.

Byggd för framtiden

Den nya mjukvaruarkitekturen är en del av ABAXs tillväxtstrategi som gör plattformen lättare att underhålla och redo för framtida tillväxt. Det nya användargränssnittet är en av många stora teknikinvesteringar ABAX gör för att rusta sig för framtida tjänster som kommer, avslöjar Walsh.

– När ABAX expanderar till nya vertikaler gör vår nya arkitektur det enkelt att utöka vårt produktsortiment. Det kommer flera spännande SaaS-lanseringar under 2022, avslutar Walsh.

Kontakt:

Paul Walsh, CTO 
paul.walsh@abax.no 
+4748024971 
 


Stig Fossum, Senior Product Owner 
stig.fossum@abax.no 
+4791742332

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?