1515

InCoax signerar nytt ODM avtal som stärker kapacitet och produktportfölj avseende modem

För att säkra tillgången av in:xtnd™ Access modem och lätt kunna skala upp produktionen i enlighet med försäljningsplan, tecknar InCoax ett avtal med ny ODM (Original Design Manufacturer). Nya modem kommer att introduceras på Broadband World Forum-mässan (BBWF) i Amsterdam.

InCoax står inför en situation då efterfrågan av produkter snabbt kan öka under en kort period. För att snabbt och kostnadseffektivt kunna öka tillverkningstakten och säkra tillgången av produkter, har ett avtal slutits med en väletablerad ODM, kapabel att snabbt kunna möta ökande volymkrav. Alla nuvarande och kommande produktdesigner samt andra tillhörande tillgångar, kommer även fortsättningsvis vara exklusiv egendom av InCoax.

De första produkterna från detta nya samarbete kommer att visas på BBWF i Amsterdam den 15 – 17 oktober.

De nya in:xtnd Access modemen har optimerats på en rad punkter och mest signifikant är den förbättrade länkbudgeten i dataöverföringen samt att modemen nu kan erbjudas med en eller två ethernetportar. BBWF är ett av Europas ledande events för kunder och leverantörer av infrastruktur och bredbandstjänster. Eventet har drygt 4000 deltagare i beslutsfattande position från telekom och fiberoperatörer. Samtliga nya in:xtnd-produkter är CE och FCC-märkta för att kunna adressera nyckelmarknader i Europa och Nordamerika.

För att få veta mera, besök InCoax i monter J30 på BBWF i Amsterdam eller kontakta oss på sales@incoax.com.

"Detta avtal tryggar en säker tillgång av högkvalitativa produkter i linje med den förväntade marknads-penetrationen av in:xtnds produktlinje. Vår tillverkning måste i dagsläget vara redo för att snabbt kunna anpassa sig till den förväntat stora ökningen i efterfrågan från marknaden. En stabil tillgång till produkter är en viktig förutsättning för vår fortsatta globala marknadsexpansion”, säger Peter Carlsson, VD på InCoax.

För ytterligare information:
Peter Carlsson, VD, InCoax Networks AB
peter.carlsson@incoax.com
+46 70-8563427

Följande bilagor finns för nedladdning:
InCoax signerar nytt ODM avtal som stärker kapacitet och produktportfölj avseende modem (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?