1515

En av Sveriges äldsta jämförelsesajter för lån återlanseras

I inledningen av oktober återlanserades lånejämförelsesajten www.alltomprivatlan.se av 7 Out Media AB. Sajten, som tidigare ägts och drivits av OG Group AB, är en av många tillgångar som 7 Out Media köpte tidigare i år. Allt om Privatlån grundades 2008 som en av de första i sitt slag. Andra prioriteringar har gjort att jämförelsesajten inte har följt med i utvecklingen på lånemarknaden under de senaste åren.

Återlanseringen av hemsidan är en del av den strategi som 7 Out Media tidigare kommunicerat där man genom sina jämförelsesajter vill göra avtryck på den digitala finansmarknaden. Allt om Privatlån har fått en helt ny design och ett helt nytt tema. Genom ny teknik har man även utvecklat funktioner som gör att besökaren kan jämföra lån utifrån sina egna preferenser. Temat har även applicerats på bolagets jämförelsetjänst för smslån. Enligt bolagets VD, Kajsa Mårtensson, är tanken att fler av 7 Out Medias tillgångar ska kunna dra nytta av det nya temat.

- Att vi investerat tid och pengar i en ny plattform för Allt om Privatlån är ett första steg för att återigen kunna bli marknadsledande. Plattformen     kommer fungera som grund för våra andra jämförelsesajter inom samma nisch och syftar till att ge besökaren de verktyg som behövs för att hitta   det billigaste lånet.

Lånebranschen är dock inte den enda marknad som är aktuell för det relativt nystartade affiliatebolaget. Bolaget har tidigare kommunicerat att man även sneglar åt både försäkringsbranschen och andra relaterade branscher.

- Vi ser potential i många närliggande branscher och vi har även identifierat avsaknad av enkla digitala tjänster som vägleder kunder och   konsumenter. Därtill sitter vi på många domäner som lämpar sig väl för jämförelsesajter inom just dessa nischer, menar Kajsa Mårtensson.

7 Out Media AB är ett bolag verksamt inom marknadsföring och affiliation. Bolaget ägs av OG Group och Rena Rama Holding som tillsammans sitter på bred kunskap inom internetmarknadsföring. I portföljen av jämförelsesajter som bolaget äger återfinns bland annat Alltomspara.se, Alltomsmslan.se, Alltombillan.se och Alltomprivatlan.se. Frågor gällande informationen i detta pressmeddelande hänvisas till info@7outmedia.se.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från KIAAnnons

LISTA: 10 viktiga nyheter i Kias nya elbil EV6

Kia EV6 markerar en viktig milstolpe för den elektriska revolutionen i bilvärlden.

Det handlar om ny teknik, nya funktioner – och en ännu tydligare riktning mot en mer hållbar mobilitet.

Här är tio nyheter som presenteras med modellen som nu lanseras i Sverige.

Kia EV6 – Den nya generationens elbil

Ny plattform

Att bygga en elbil på en teknisk grundstruktur som tagits fram för att också kunna användas till förbränningsmotorer innebär ofta att tillverkaren behöver kompromissa på en rad områden.

Därför byggs Kia EV6 istället på den nyutvecklade plattformen E-GMP som är speciellt framtagen för helt eldrivna bilar. Det ger många fördelar, som till exempel ett plant kupégolv, generösa kupéutrymmen, spännande design och en låg tyngdpunkt som bidrar till trygga vägegenskaper.

Ultrasnabb laddning

Tack vare 800-voltsteknik kan EV6 laddas ultrasnabbt: från 10–80 procent på bara 18 minuter vid en laddstation med minst 250 kW.

Batteriet

Samtliga modeller på den svenska marknaden kommer med ett batteri på 77,4 kWh. Det möjliggör en räckvidd på upp till 528 kilometer vid full laddning enligt WLTP.

Mobil Powerbank

Kia EV6 är utrustad med en så kallad vehicle-to-load-funktion (V2L) vilket innebär att bilen kan ladda och driva andra elektriska apparater. Eftersom bilen kan leverera en effekt upp till 3,6 kW så kan EV6 fungera som en extra laddare för utrustning i ditt hem, som en Mobil Powerbank vid utomhusäventyr eller till och med för att ladda en annan elbil om det skulle behövas.

Dragkapacitet

Bilister som behöver kunna dra tunga släpfordon – som till exempel husvagnar, båttrailers eller hästtransporter – har hittills haft svårt att hitta en elbil som klarar utmaningarna. Kia EV6 har en godkänd dragkapacitet på 1 600 kilo.

Relax-stolar

Kia EV6 är utrustad med bekväma relaxstolar som kan fällas tillbaka i nästan ett helt horisontellt läge. Det är perfekt om man vill vila en stund, till exempel när man stannar och laddar. Tack vare den ultrasnabba laddningen blir det dock inte fråga om några längre powernaps.

Augmented Reality Head-Up Display

I Kia EV6 finne en Augmented Reality Head Up Display som projicerar ett virtuellt lager på vindrutan som visar hastighet och navigation. Det ger föraren möjlighet att behålla fokus på vägen.

Dubbla välvda panoramaskärmar

De dubbla panoramaskärmarna på 12,3+12,3 tum är högupplösta och välvda, med intuitiva menyer och användarvänligt gränssnitt för bästa användarupplevelse. Tekniken är standard i Kia EV6.

Elektrisk fyrhjulsdrift

Kia EV6 går att beställa med dubbla elmotorer, en på framaxeln och en på bakaxeln. Fyrhjulsdriften innebär bättre framkomlighet och mer stabilitet på utmanande underlag.

Kia EV6 GT Line har de dubbla motorerna som standardutrustning men även Kia EV6 Plus kan fås med fyrhjulsdrivning.

Prestanda

Med sina dubbla elmotorer har Kia EV6 GT Line som nu lanserar sammanlagt 325 hästkrafter. 0 till 100 km/h går på 5,2 sekunder.

I slutet av 2022 lanseras toppversionen Kia EV6 GT som med sin effekt på 585 hästkrafter gör 0 till 100 km/h på 3,5 sekunder.

Kia EV6 – Den nya generationens elbil

Mer från KIA

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med KIA och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?