1515

Bästa kreditkortet med förmåner

Det blir allt vanligare att använda sig av kreditkort. Den största anledningen till att dess popularitet stiger är de många fördelarna och förmånerna. Det finns idag väldigt många kreditkort på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket kreditkort du ska välja. PlaceraPengar.nu har sammanställt allt du ska tänka på innan du tecknar kreditkort.

Med alla valmöjligheter och olika kreditkort som finns på marknaden så kan det vara en konst att hitta rätt. PlaceraPengar.nu har sedan 2012 erbjudit kostnadsfria jämförelser och guider och artiklar inom privatekonomi.

Bästa kreditkortet med förmåner

Ett kreditkort är så mycket mer än bara ett betalningsmedel. Kreditkortsföretagen erbjuder idag en lång rad förmåner som kan vara allt ifrån cash-back och rabatter av olika slag. Det är en god idé att jämföra olika kreditkortsbolag för att hitta det bästa kreditkortet med förmåner som passar just dina behov.

De vanligaste förmånerna:

  • Cash-back innebär kort sagt att du får tillbaka på det du handlar. Detta brukar vara populärt när det kommer till mat, resor och bensin.
  • Försäkringar - en annan förmån som kreditkortsbolagen ofta erbjuder är försäkringar. Det kan vara allt ifrån en reseförsäkring, köpskydd eller nödkontanter.
  • Flygrabatt – vissa flygbolag har sina egna kreditkort där du får rabatt när du bokar resan med via dem.
  • Rabatt på bensin – för dig som pendlar och kör långa sträckor varje dag kan det vara lönsamt att använda ett kreditkort då du får rabatt varje gång du tankar bilen.

Vilka punkter ska man titta på när man tecknar kreditkort?

De mest väsentliga delarna att jämföra är ränta, årsavgift, kreditgräns, räntefri period, förmåner, poäng, bonusar, och försäkringar. Oavsett om du är ute efter en låg ränta, bra försäkringar eller förmånliga rabatter så finns det helt säkert ett kort som stämmer överens med dina önskemål. Du kan både spara och tjäna pengar på att välja ett bra kreditkort.

PlaceraPengar.nu rekommenderar att man ska ha i åtanke att kreditkort har relativt höga räntor. Som alltid när det kommer till din privatekonomi så är det viktigt att känna till att om ett kreditkort ska vara lönsamt så måste du kunna betala av dina räkningar i slutet av månaden.

Bästa kreditkortet för dig som reser

Det är idag vanligt att man använder sig av ett kreditkort när man reser utomlands. Detta har en rad förmåner som gynnar kortägaren både före, under och efter resan.

Att betala med kreditkort är ett säkert betalningssätt och gör att du kan känna dig trygg utifall det sker något oväntat och du får oförutsedda kostnader. Det kan röra sig om allt från att det inträffar en olycka, att du blir rånade eller att transport eller boende strular. Många kreditkort har en reseförsäkring som innebär att du får hjälp om ditt kort skimmas eller om du skulle bli rånad på dina kontanter. Det är också en bra lösning om dina kontanter skulle ta slut.

Kreditkortet ger också fina reseförmåner där du till exempel kan får hjälp att boka resan, ta del av vip-lounger på flygplatser och gratis uppgraderingar på resan.

Om företaget:

PlaceraPengar.nu hjälper dig att hitta bästa placeringen för dina pengar. Vi har sedan 2012 erbjudit
kostnadsfria jämförelser, topplistor, guider och artiklar inom privatekonomi.

Kontaktinformationen till pressansvarig:

Robin, ansvarig för PlaceraPengar.nu

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?