1515
Annons

Adverty gynnas av trenderna med annonsering inom e sport

Se hela intervjun
 

Bolaget

Adverty är ett teknikbolag med en egenutvecklad annonsplattform. Grundades 2016 i Stockholm och har 17 anställda. Bolaget är noterat på NGM sedan 2018.

Produkten

Adverty har tagit fram en plattform för annonsering i spel i VR, AR och mobilappar. Plattformen skapar möjligheter för varumärken att synas hos konsumenterna direkt i spelet på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Spel och applikationsutvecklare kan snabbt och enkelt generera intäkter med hjälp av integrerad reklam.

Potentialen

Spelindustrin är en växande bransch som bara i Sverige växt från 3,7 miljarder kronor år 2012 till 12,5 miljarder år 2016 enligt studier. Här finns en stor potential att nå miljontals spelare med icke-påträngande reklam i form av produktplacering direkt i spelet, något som vi är vana vid från filmindustrin.


Mer information
Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corfind.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Corfind Network

Need Help! - We Unite Companies & Investors
Corfind.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?