1515

KPMG skapar nytt erbjudande inom legal services

KPMG i Sverige breddar tjänsteutbudet inom skatterådgivning och erbjuder från och med nu även affärsjuridiska tjänster. Ansvarig för den nya verksamheten blir affärsjuristen Mattias Bergman som närmast kommer från Deloitte.

KPMG Legal Services erbjuder ett varierat utbud av affärsjuridiska tjänster inom exempelvis, arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt och företagsöverlåtelser. KPMG levererar även juridisk rådgivning till den finansiella sektorn och dataskyddsområdet samt efterlevnad av GDPR.

 

Mattias Bergman är jurist med en jur kand. från Stockholms universitet och har drygt 20 års erfarenhet från juristbranschen. Han inledde sin juristkarriär på advokatbyrå och var även medlem i Advokatsamfundet. Mattias kommer närmast från Deloitte där han varit ansvarig för Deloitte Legal, ett delaffärsområde på skatt som tillhandahåller juridisk rådgivning. Mattias specialområde är affärsjuridik, med fokus på omorganisationer och omstruktureringar, gränsöverskridande transaktioner och due diligence.

 

Ytterligare en handfull nya affärsjurister kommer ansluta till teamet under hösten.

 

  • Att starta upp en helt ny verksamhet känns oerhört spännande och jag har stora förhoppningar om att tillsammans med mitt nya team göra skillnad. Vi kommer  tillsammans med KPMG:s övriga experter att addera värde till våra kunder genom att leverera heltäckande, innovativa och integrerade tjänster, säger Mattias Bergman, Head of Legal Services på KPMG.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Mattias Bergman, Head of Legal Services KPMG Sverige, mattias.bergman@kpmg.se, 070-939 66 64

 

Om KPMG
På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 207 000 specialister i 154 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 500 medarbetare över hela landet.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?