Annons

Mr Green årets stora vinnare på EGR Nordics Awards 2019

MRG:s iGaming sajt Mr Green har ännu en gång fått pris för sina insatser inom Green Gaming och förmågan att skapa en överlägsen spelupplevelse.

Under torsdagskvällen ägde det årliga industrieventet EGR Nordics Awards rum. Mr Green var kvällens stora vinnare med priser inom tre kategorier: Socially Responsible Operator of the Year, Mobile Operator of the Year och Affiliate Program of the Year.

"Vi har fått en fantastisk respons från våra kunder", säger Jesper Kärrbrink, VD Mr Green Ltd. "Vi har haft rekordhög tillväxt i såväl antalet nya kunder som återkommande kunder. Det visar att kunderna gillar det vi gör. I år fortsätter vi att leverera på vår strategi med fokus på ökad automatisering baserat på våra spelares individuella intressen och riskbeteenden."

Mr Green har arbetat intensivt med Green Gaming eller ansvarsfullt spelande allt sedan starten för tio år sedan. Priset ”Socially Responsible Operator of the Year” var därför en av de viktigaste kategorierna vid årets event. Redan 2017 introducerade Mr Green sitt Green Gaming-verktyg för sina kasinokunder.

"För Mr Green har spelaransvar varit en central del av affärsstrategin sedan starten och vi investerar kontinuerligt i Green Gaming", fortsätter Jesper Kärrbrink. "Genom att använda spelardata ökar vi kännedomen om våra kunder samtidigt som vi får bättre insikter om deras individuella behov. På så sätt kan vi säkerställa att varje kund erbjuds relevant underhållning och alltid känner sig trygga. Det här är en förutsättning för en hållbar affär."

För ytterligare information kontakta gärna:

Per Norman, VD MRG, tel. 072 230 91 91, per.norman@mrggroup.com

Åse Lindskog, Kommunikation och IR, tel. 0730 24 48 72, ase.lindskog@mrggroup.com

MRG är en snabbväxande, innovativ iGamingkoncern med verksamhet i tretton marknader. MRG erbjuder en förstklassig upplevelse med starkt fokus på Green Gaming. MRG grundades 2007 och driver iGamingsajterna Mr Green, Redbet, 11.lv, Vinnarum, Bertil, MamaMiaBingo, BingoSjov och BingoSlottet. Koncernen omsatte 1 192,0 Mkr 2017 och har cirka 400 anställda. MRG har spellicenser i Danmark, Irland, Italien, Lettland, Malta, Storbritannien och Sverige. MRG är noterat på Nasdaq Stockholms mid cap-lista under namnet Mr Green & Co (ticker MRG). Läs gärna mer på www.mrggroup.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
EGR Nordics Awards_SW

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?