ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Nytt erbjudande inom management consulting i södra Sverige

Knowit startar ny verksamhet med managementkonsulter i Malmö. Knowit Insight Syd etableras för att med ökad lokal närvaro möjliggöra en snabbare tillväxttakt i södra Sverige. Det nya bolaget kommer att jobba vidare med befintliga kunder, som t ex kommuner, samtidigt som man nu får möjlighet att skapa nya samarbeten inom såväl offentlig som privat sektor. 

Inom affärsområdet Insight stöttar Knowit sina kunder i strategiska utmaningar, effektivisering, säkerhet och förändringsledning, med målet att utveckla framtidens organisationer.

-       Vi ser en stor potential i Skåne och satsningen på managementdelen är en naturlig utveckling av Knowits redan etablerade verksamhet inom design, kommunikation och it. Det nya bolaget bidrar till att erbjuda våra kunder i södra Sverige en helhetslösning med ökad närhet och förståelse för förutsättningarna som de verkar i, säger Tomas Sandén, affärsområdeschef för Knowit Insight.

Knowit Insight har redan tidigare haft managementkonsulter verksamma i regionen, och genom den nya satsningen bildas ett eget bolag med fokus på kunder i södra Sverige.

-       Det bubblar verkligen i Skåne. Inte minst i utvecklingen av digitala välfärdstjänster och med digital vård som ett område på snabb frammarsch. Här förstärker vi nu teamet och har en stark och efterfrågad kompetensmix för att hjälpa våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter, och ta organisationer in i framtiden, säger Carolina Vitabäck, vd för det nybildade bolaget Knowit Insight Syd.

Knowit Insight är med sina nästan 300 medarbetare idag en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden.

För mer information, kontakta
Carolina Vitabäck, VD Knowit Insight Syd, 070-781 55 19 eller carolina.vitaback@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Om företaget:
Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som skapar unika kundvärden genom att erbjuda digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Vår kultur präglas av öppenhet, förståelse för kundens affär, hög specialistkompetens och en vilja att ständigt utvecklas. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2200 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen, OMX Nasdaq, i Stockholm. För mer information om Knowit, besök gärna knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies