Annons

Ny tjänst som hjälper dig att jämföra privatlån

Om du ska låna pengar har du säkert märkt att det finns många olika långivare att välja mellan. Det är både prisvärt och viktigt att jämföra olika lån innan du bestämmer dig. Loanscouter är en kostnadsfri tjänst som enkelt hjälper dig att hitta det bästa lånet.

Lån med låga avgifter Det kan vara svårt att veta vilken typ av lån som passar dig och dina behov. Webben kryllar av långivare och kostnaderna för olika typer av lån varierar enormt. Här är några olika typer av lån som du kan lära dig mer om hos Loanscouter.com/lana-pengar  (http://https://loanscouter.com/se/lana-pengar/) Banklån Det första du bör tänka på innan du ska ansöka om lån är att olika lån varierar stort i kostnader. Traditionella banklån är ofta billiga, och du kan ansöka om ett privatlån både online och på ditt lokala bankkontor. Om du redan är kund i en bank börjar du där. Jämför andra banklån och ta med eventuella konkurrenskraftiga låneerbjudanden till din bank. Priserna förändras alltid och de kan variera betydligt. Vilken ränta du får beror på din ekonomiska situation och dina förutsättningar att betala tillbaka. Om du har god kredit kan du bli erbjuden en lägre ränta. Bolån Om du äger ett hus eller en lägenhet kan ett billigt alternativ vara att belåna bostaden - eller utöka bolånet. Kontakta banken där du har ditt nuvarande bolån och jämför med andra långivare för att hitta en bra ränta och förmånliga villkor. Se till att du förstår alla villkor innan du skriver på pappersarbetet. Eftersom att du lånar med bostaden som säkerhet riskerar du att förlora ditt hus om du inte kan betala. Lån med medelkostnad Kreditkort kan vara ett bekvämt sätt att låna pengar av sig själv. Om du planerar att använda ett kreditkort ska du leta efter det kort som har den lägsta räntesatsen och få avgifter. Ett kreditkort kan vara hjälpsamt om du plötsligt står inför oväntade utgifter. Nackdelen med kreditkort är att det kräver disciplin då kostnaderna snabbt kan bli höga om du inte kan betala räkningen i slutet av månaden. Lån från familj och vänner. När det gäller lån från en privatperson är varje situation unik. Vissa vänner eller familjemedlemmar kan vara villiga att erbjuda dig en lägre ränta än du kan få någon annanstans. Var försiktig när du lånar pengar av vänner och familj. Var medveten om att det kan finnas outtalade förväntningar kopplade till lånet; de kan till exempel tro att de kan vara med och bestämma hur du ska spendera pengarna. Eller att du kan låna så länge du behöver, men om de själva skulle få ekonomiska problem måste du återbetala direkt. Det bästa för båda parter är att behandla lånet som ett banklån. Avtala om villkoren för ränta, betalningsbelopp, förfallodatum, betalningsdatum - samt konsekvenser om du inte betalar. Skriv under det ömsesidiga avtalet. Onlinelån Onlinelån är en bred kategori av lån som du kan söka online, vanligast är osäkrade privatlån. Många traditionella banker erbjuder lån som du kan ansöka om på webben, och det finns också en hel uppsjö av andra långivare på nätet. Onlinelån är ett bekvämt sätt att låna pengar på, då du inte behöver besöka ett bankkontor eller be en familjemedlem om hjälp. Utbetalningstiderna för onlinelån varierar beroende på långivare, men de betalas oftast ut snabbare än banklån. Högkostnadskrediter - Snabblån Det dyraste men också enklaste lånet är snabblånet. Snabblån kallades till en början SMS-lån, då ansökan framförallt skedde via mobiltelefoner. Snabblån har fått dåligt rykte, framförallt  på grund av de höga räntorna som kan läggas på lånet om du skulle misslyckas att betala. Med det sagt kan ett snabblån vara rätt för dig om du hamnat i ekonomisk knipa men är säker på att du kan betala tillbaka. Ett snabblån är också ett alternativ för dig som av någon anledning har svårt att få ett banklån beviljat. Loanscouter.com LoanScouter är en finansiell jämförelsetjänst som låter dig jämföra finansbolag efter dina unika behov. Du kan bland annat jämföra snabblån, privatlån och banklån med hjälp av faktorer som lånets storlek, betalningsperiod, ränta och mycket, mycket mer.  Kontakta oss för mer information. Loanscouter.com DK-37794392 Paludan-Müllers Vej 40 B 8200 Aarhus N Denmark Email: info@loanscouter.com 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?