1515
Annons

Ny tjänst som hjälper dig att jämföra privatlån

Om du ska låna pengar har du säkert märkt att det finns många olika långivare att välja mellan. Det är både prisvärt och viktigt att jämföra olika lån innan du bestämmer dig. Loanscouter är en kostnadsfri tjänst som enkelt hjälper dig att hitta det bästa lånet.

Lån med låga avgifter

Det kan vara svårt att veta vilken typ av lån som passar dig och dina behov. Webben kryllar av långivare och kostnaderna för olika typer av lån varierar enormt. Här är några olika typer av lån som du kan lära dig mer om hos Loanscouter.com/lana-pengar

Banklån

Det första du bör tänka på innan du ska ansöka om lån är att olika lån varierar stort i kostnader.

Traditionella banklån är ofta billiga, och du kan ansöka om ett privatlån både online och på ditt lokala bankkontor. Om du redan är kund i en bank börjar du där. Jämför andra banklån och ta med eventuella konkurrenskraftiga låneerbjudanden till din bank. Priserna förändras alltid och de kan variera betydligt. Vilken ränta du får beror på din ekonomiska situation och dina förutsättningar att betala tillbaka. Om du har god kredit kan du bli erbjuden en lägre ränta.

Bolån

Om du äger ett hus eller en lägenhet kan ett billigt alternativ vara att belåna bostaden - eller utöka bolånet. Kontakta banken där du har ditt nuvarande bolån och jämför med andra långivare för att hitta en bra ränta och förmånliga villkor.

Se till att du förstår alla villkor innan du skriver på pappersarbetet. Eftersom att du lånar med bostaden som säkerhet riskerar du att förlora ditt hus om du inte kan betala.

Lån med medelkostnad

Kreditkort kan vara ett bekvämt sätt att låna pengar av sig själv. Om du planerar att använda ett kreditkort ska du leta efter det kort som har den lägsta räntesatsen och få avgifter.

Ett kreditkort kan vara hjälpsamt om du plötsligt står inför oväntade utgifter. Nackdelen med kreditkort är att det kräver disciplin då kostnaderna snabbt kan bli höga om du inte kan betala räkningen i slutet av månaden.

Lån från familj och vänner.

När det gäller lån från en privatperson är varje situation unik. Vissa vänner eller familjemedlemmar kan vara villiga att erbjuda dig en lägre ränta än du kan få någon annanstans.

Var försiktig när du lånar pengar av vänner och familj. Var medveten om att det kan finnas outtalade förväntningar kopplade till lånet; de kan till exempel tro att de kan vara med och bestämma hur du ska spendera pengarna. Eller att du kan låna så länge du behöver, men om de själva skulle få ekonomiska problem måste du återbetala direkt.

Det bästa för båda parter är att behandla lånet som ett banklån. Avtala om villkoren för ränta, betalningsbelopp, förfallodatum, betalningsdatum - samt konsekvenser om du inte betalar. Skriv under det ömsesidiga avtalet.

Onlinelån

Onlinelån är en bred kategori av lån som du kan söka online, vanligast är osäkrade privatlån. Många traditionella banker erbjuder lån som du kan ansöka om på webben, och det finns också en hel uppsjö av andra långivare på nätet. Onlinelån är ett bekvämt sätt att låna pengar på, då du inte behöver besöka ett bankkontor eller be en familjemedlem om hjälp. Utbetalningstiderna för onlinelån varierar beroende på långivare, men de betalas oftast ut snabbare än banklån.

Högkostnadskrediter - Snabblån

Det dyraste men också enklaste lånet är snabblånet. Snabblån kallades till en början SMS-lån, då ansökan framförallt skedde via mobiltelefoner. Snabblån har fått dåligt rykte, framförallt  på grund av de höga räntorna som kan läggas på lånet om du skulle misslyckas att betala. Med det sagt kan ett snabblån vara rätt för dig om du hamnat i ekonomisk knipa men är säker på att du kan betala tillbaka. Ett snabblån är också ett alternativ för dig som av någon anledning har svårt att få ett banklån beviljat.

Loanscouter.com

LoanScouter är en finansiell jämförelsetjänst som låter dig jämföra finansbolag efter dina unika behov. Du kan bland annat jämföra snabblån, privatlån och banklån med hjälp av faktorer som lånets storlek, betalningsperiod, ränta och mycket, mycket mer. 

Kontakta oss för mer information.

Loanscouter.com
DK-37794392
Paludan-Müllers Vej 40 B
8200 Aarhus N
DenmarkEmail: info@loanscouter.com 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


ABAX har investerat 11 miljoner i nästa generations mjukvara

ABAX tillkännager lanseringen av sin nya, banbrytande mjukvara, som säkerställer att deras kunder är redo för framtidens teknik. Lanseringen av den egenutvecklade mjukvaran är resultatet av en betydande investering i teknikavdelningen.

11 miljoner norska kronor i investeringar

De senaste tre åren har ABAX anställt 25 nya utvecklare och investerat cirka 11 miljoner NOK för att kunna lansera uppdateringen. CTO på ABAX, Paul Walsh, beskriver att den stora investeringen ligger i kundernas bästa.

– Vi är måna om att ge våra kunder tillgång till marknadens bästa kundupplevelser, med fokus på att lösa faktiska problem våra kunder upplever och ge dem verkligt värde. Vi tror att investeringar i att vidareutveckla vår teknik är avgörande för att matcha företagets strategi.

Det nya ekosystemet ger ABAX-kunder mer för pengarna

Ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt gör det lättare att navigera i systemet och förbättrar ABAX-kundernas produktivitet. Det nya och moderna användargränssnittet bidrar till en positiv användarupplevelse och det nya gränssnittet möjliggör en vidareutveckling av användarorienterat arbetsflöde och stark tillväxt. Resultatet är en förbättrad konsumentupplevelse samt effektivare affärsprocesser.

– Många av dagens kunder tillbringar dagarna ute på fältet, borta från kontoret. De har liten eller ingen tid att undersöka ny teknik och vad den betyder för deras verksamhet. Vi gör det enkelt för dem att dra nytta av sin egen data, bli mer kostnadseffektiva och minska CO2-avtrycket, säger Stig Fossum, senior produktägare på ABAX.

Byggd för framtiden

Den nya mjukvaruarkitekturen är en del av ABAXs tillväxtstrategi som gör plattformen lättare att underhålla och redo för framtida tillväxt. Det nya användargränssnittet är en av många stora teknikinvesteringar ABAX gör för att rusta sig för framtida tjänster som kommer, avslöjar Walsh.

– När ABAX expanderar till nya vertikaler gör vår nya arkitektur det enkelt att utöka vårt produktsortiment. Det kommer flera spännande SaaS-lanseringar under 2022, avslutar Walsh.

Kontakt:

Paul Walsh, CTO 
paul.walsh@abax.no 
+4748024971 
 


Stig Fossum, Senior Product Owner 
stig.fossum@abax.no 
+4791742332

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?