1515

Quartiers Properties tillsätter ny utökad ledningsgrupp

Marcus Johansson Prakt blev ordinarie VD för Quartiers Properties tidigare i September och idag presenterar bolaget den nya ledningsgruppen. Med denna ledningsgrupp har vi alla möjligheter att fortsätta växa. Det är en grupp mycket erfarna och kompetenta personer som kompletterar varandra väl, säger Marcus Johansson Prakt, VD Quartiers Properties.

Ledningsgruppen ser ut som följer: 

Maria Cepero, född 1973 - CFO

Maria har över 20 års erfarenhet av skatt, juridiska och finansiella frågor samt har bland annat arbetat som konsult för företag som Accenture och Symantec. Maria är civilekonom, registrerad vid Malaga Economists Association med en examen i Business & Economic Science vid University of Granada i Spanien. Hon har även studerat vid University of Limerick, samt Dublin Institute of Technology i Irland.

Lars Åke Olofsson, född 1956 - Fastighetschef

Lars Åke Olofsson är sedan 1989 bosatt i Benahavis och är Quartiers fastighetschef. Lars Åke var tidigare politiker med ansvar för stadsplanering och infrastruktur i Benahavis kommun. Han har mångårig erfarenhet från chefspositioner från bland annat Skanska, Tailor Woodrow de España, och Tailor Wimpey. 

Henric Person, född 1988 - Förvaltningschef

Henric har haft ledande positioner inom hotell och restaurang i Sverige och internationellt, bland annat som hotellchef på Falkenberg Strandbad som fick priset som det bästa Luxury Spa Resort i Europa 2017 av Worlds Spa Awards under hans ledning. Han har även arbetat på The Little Nell, ett hotell i Aspen med 5 stjärnor/5 diamanter.

Han har en kandidatexamen i Hospitality Management från Endicott College, Beverly, MA, ett Swiss Hotel Diplome och Associate of Business Administration, Food and Beverage Operations från Les Hotel Management School i Bluche, Schweiz.

Antonio Díaz-Barceló, född 1965 – Investeraransvarig Spanien

Antonio har över 25 års erfarenhet från finansbranschen i Spanien och har förvaltat fastighetsinvesteringar för över 20 miljarder euro. Han har arbetat för Deloitte, ABN AMRO i Madrid och London, och hos BBVA som analytiker och revisor. Han har även tjänstgjort som bankdirektör i Sareb, arbetat med företagsutveckling och strategi hos Acciona och Quabit Inmobiliaria och som styrelseledamot i Bestinver SASVB, Marina Port Forum och Rayet Geriatricos samt som ordförande i Georgetown Club of Spain. Antonio har en ingenjörsexamen från Universidad Politécnica de Madrid, en kandidatexamen i företagsekonomi från UNED, en Master i Business Administration från Georgetown University och Cum Laude Ph.D. från Universidad Politecnica de Madrid.

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:

Quartiers Properties 

Marcus Johansson Prakt, VD
E-post: marcus.prakt@quartiersproperties.se
Telefon: +46 72-018 5998.

Kort om Bolaget
Quartiers Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag i toppskiktet avseende design och kvalitet med verksamhet på den spanska solkusten. Bolaget grundades 2014 och har sedan dess byggt upp en fastighetsportfölj av både förvaltningsfastigheter och projektfastigheter. Bolaget utvecklar, säljer och hyr ut fastigheter.

Mangold är Bolagets Certified Adviser. Mangold nås på telefonnummer 08-503 015 50 eller e-post ca@mangold.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Ledningsgrupp

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från OffertwayAnnons

Ta tillfället i akt och se över avtalen under semestern

Sommarens lägre tempo är ett bra tillfälle att i lugn och ro fundera över företagets framtid. Vad kan ni göra smartare och var finns pengar att spara? Varför inte passa på att titta över bolagets abonnemangsavtal för telefoni och it? Här finns mycket att vinna. 

Offertway tipsar om hur du kan gå tillväga. 

Läs mer om vägen till rätt avtal 

– Att förhandla företagsavtal för kommunikationstjänster kan vara krävande. Det tar tid att ringa runt och du måste ha helst också vara en duktig förhandlare. Det ville vi ändra på för att göra marknaden mer rättvis, säger Mathias Winberg.  

Tillsammans med kollegan Jonas Lundqvist grundande han Offertway. Det är en oberoende digital tjänst som gör det lättare för företag att jämföra priser och villkor på offerter för företagstjänster som telefoni, växel, bredband, digitala tjänster och körjournaler.  

Stora besparingar

De har försökt att göra tjänsten så enkelt som möjligt.

 – Du fyller bara i ett digitalt formulär och svarar på några frågor om verksamhetens abonnemangsbehov. Det tar bara någon minut. Inom 48 timmar får du offerter från upp till fyra utvalda återförsäljare och kan gå igenom dem i lugn och ro, säger Mathias Winberg.  

– Det är helt upp till dig om du vill gå vidare med någon av dessa, det är inget krav. Men kostnadsbesparingen är oftast påtaglig – upp till 40 procent – så de allra flesta vill det. När du sedan kommer tillbaka från semester går det snabbt att få det nya avtalet och besparingen på plats, vilket ger en skön start på hösten. 

Jonas Lundqvist och Mathias Winberg, grundare av Offertway.
Jonas Lundqvist och Mathias Winberg, grundare av Offertway.

Stora skillnader i avtalen 

Innan Mathias Winberg och Jonas Lundqvist startade Offertway gjorde de en undersökning där de studerade 100 företag och deras telefonikostnader och behov. Den visade sig att det skilde i snitt över 40 procent i månadskostnader för företagsabonnemang med exakt samma innehåll – hos en och samma operatör. 

De hittade inte heller något tydligt samband mellan företagssegment och kostnader.  Oavsett företagets storlek upplevde företagen också att det var krångligt att komma i kontakt med mobiloperatören och få kontroll på sina avtal. 

– Det bekräftade att vi var på rätt spår. Att göra förarbetet på egen hand tar lång tid och är svårt. De företag de pratade med tyckte även att det var knepigt att hitta rätt bland återförsäljare, säger Jonas Lundqvist.

– Men genom att använda vår tjänst blir allt det lättare. Du kan inte bara sänka priset utan även förbättra villkoren och innehållet i tjänsten så att den blir rätt just för dig. Du knyter en lokal återförsäljare till dig och om problem uppstår får du den service och support som krävs.

Läs mer om vägen till rätt avtal 

 

Mer från Offertway

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Offertway och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?