1515

Marcus Johansson Prakt blir ordinarie VD för kraftigt expanderande Quartiers Properties

Från och med 5 september blir Marcus Johansson Prakt ordinarie VD för Quartiers Properties AB (publ). Marcus, som varit tillförordnad VD sedan maj 2018 ska fortsätta leda Quartiers utvecklingsarbete på den spanska solkusten. Under hans tid som tillförordnad VD har bolagets substansvärde per stamaktie ökat från 6,98 SEK per aktie till 7,56 SEK per aktie. 

Marcus har under det senaste året skapat ökade värden i bolaget, utvecklat och etablerat en organisatorisk struktur för fortsatt och skalbar tillväxt. Därtill har han etablerat ett nätverk med viktiga kontakter hos banker och finansiärer i Spanien, drivit våra projekt framåt via tillståndsprocesser, byggprocesser och genom försäljning. Senast förra veckan kunde första delen av Boho Club invigas. Styrelsen är övertygad att Marcus är rätt person att driva bolagets fortsatta utveckling och expansion framåt, säger Jörgen Cederholm, ordförande Quartiers Properties. 

Det är en ära att fortsatt få förtroende att utveckla Quartiers och våra fastighetsaffärer. Vi har gjort stora framsteg det senaste året vilket har varit en gemensam insats av vårt mycket kompetenta team på plats i Spanien. Jag ser nu fram emot att fortsätta driva våra affärer framåt med de medarbetare vi idag har i bolaget, säger Marcus Johansson Prakt, från idag ordinarie VD i Quartiers Properties. 

Vid eventuella frågor vänligen kontakta:

Quartiers Properties 

Jörgen Cederholm, Ordförande
E-post: jorgen.cederholm@quartiersproperties.se
Telefon: +46 70-290 19 00

Kort om Bolaget
Quartiers Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag i toppskiktet avseende design och kvalitet med verksamhet på den spanska solkusten. Bolaget grundades 2014 och har sedan dess byggt upp en fastighetsportfölj av både förvaltningsfastigheter och projektfastigheter. Bolaget utvecklar, säljer och hyr ut fastigheter.

Mangold är Bolagets Certified Adviser. Mangold nås på telefonnummer 08-503 015 50 eller e-post ca@mangold.se.

__________________________________________________________________________________________ 

Denna information är sådan information som Quartiers Properties AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 september 2019 kl. 17:15. 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Ordinarie VD

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?