Annons

Idag släpps svenska plattformen som utmanar Slack och Microsoft teams

När svenska Easy Telefoni idag släpper sin sprillans nya kommunikationsplattform Easy Teams, gör man det med höga ambitioner. Plattformen, som kombinerar funktionerna i en modern samarbetsbetsplattform med en molnbaserad växel, är egenutvecklad och unik i sitt slag:

- Vi har en fantastisk plattform som kommer ta fajten med de allra största i vår bransch. Det kanske är att sikta högt, men vi tror stenhårt på kombinationen modern telefoni med smart collaboration, säger företagets marknadschef Burhan Kesapli.

Mer administration – inte mindre?

Idag använder de flesta bolag någon form av samarbetsverktyg. Ofta har man dessutom olika appar och mjukvaror som sköter alltifrån telefoni till videomöten och dokumentdelning.

- När vi pratade med våra kunder berättade de att de ville ha en helt ny lösning. Man ville ha en sömlös upplevelse och slippa alla appar och externa mjukvaror, säger Burhan Kesapli. Många upplevde också att det blivit mer administration med alla olika appar, inte mindre.

En modern, utbyggbar samarbetsplattform

Easy Teams gör att företaget kan sköta telefonsamtal, videomöten, fildelning, chatt och telefonkonferenser på ett och samma ställe. Man kan dessutom använda vilken operatör som helst i plattformen.

- Vårt mål är att Easy Teams ska göra hela företagets kommunikation mer effektiv, inte de enskilda delarna, fortsätter Burhan Kesapli. Så istället för olika lösningar för chattar, dokumentdelning, videokonferenser och telefoni, är målet att samla all den funktionaliteten i samma gränssnitt. Det tror vi många företag har nytta av!

Vad är Easy Teams?

Easy Teams är en modern kommunikationsplattform för företag och organisationer. Plattformen fungerar på mobil, surfplatta och dator och inkluderar bland annat:

  • Videosamtal och möten
  • Konferenser och telefonsamtal
  • Molnbaserad företagsväxel
  • Chatt med interna och externadeltagare
  • Dokument- och fildelning
  • Digitala arbetsytor och projektplatser
  • En stor mängd integrationer
  • Operatörsoberoende telefoni
  • Fungerar på Windows, Mac, Linux, iOS, Android och webben.

 

 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera