Annons

Report from the Extraordinary General Meeting of DDM Holding AG

DDM Holding AG (First North: DDM) today held an Extraordinary General Meeting (the “EGM”) which adopted the following resolutions proposed by the Board of Directors.

Election of new Board Members

Jörgen Durban and Florian Nowotny were both elected as new members of the Board of Directors. Their elections are each for a term of office expiring upon completion of the next annual general meeting.

Jörgen Durban currently chairs the board of directors of Haldex AB (Nasdaq Stockholm: HLDX) and Anoto Group AB (Nasdaq Stockholm: ANOT). He is a partner at Bdp Partners AB and has previously been a partner at Linklaters Stockholm and London, where he has previously lead Linklaters’ Swedish practice as national managing partner. Mr Durban holds a LLM from Stockholm University and is a member of the Swedish Bar Association.

Florian Nowotny currently serves as CFO of Invester United Benefits GmbH. He has previously served as CFO of CA Immobilien Anlagen AG and Director of Equity Capital Markets at UniCredit. A graduate of Wirtschaftsuniversität Vienna, Mr Nowotny has also earned an MBA at INSEAD.

Election of the Chairman

Following the Board of Directors’ proposal, the EGM elected Jörgen Durban as chairman of the Board of Directors for a term of office expiring upon completion of the next annual general meeting.

Election of the Members of the Remuneration Committee

Jörgen Durban was elected as a new member of the remuneration committee for a term of office expiring upon completion of the next annual general meeting.

This is information which DDM Holding AG is obliged to make public pursuant to the EU Market Abuse Regulation. The information was submitted for publication, through the agency of the contact person set out below, at 11:15 CEST on 30 August 2019.

For more information, please visit DDM’s website at www.ddm-group.ch or contact: 

Henrik Wennerholm, Chief Executive Officer

Tel: +41 79 539 88 59

Mail: investor@ddm-group.ch

DDM Holding AG (Nasdaq First North, Stockholm: DDM) is a multinational investor in and manager of distressed assets. Since 2007, the DDM Group has built a successful platform in Southern, Central and Eastern Europe, having acquired 2.3 million receivables with a nominal value of over EUR 4 billion. DDM Debt AB (publ) (Nasdaq Stockholm: DDM2) is a wholly owned subsidiary of DDM Holding AG. Arctic Securities is DDM Holding AG’s Certified Adviser, e-mail: certifiedadviser@arctic.com, tel: +46 8 44686100.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Report from the Extraordinary General Meeting of DDM Holding AG

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?