1515

Knowit blir Premier Platinum partner till Episerver

Knowit Experience har ett långt samarbete som partner till Episerver och har under åren utvecklat en hög kompetens inom Episervers ekosystem. Episerver är en av världens ledande plattformar för digitala kundupplevelser, webbutveckling och e-handel. Befordran till Premier Platinum partner är en viktig kvalitetsstämpel för Knowit i såväl befintliga som nya kunduppdrag.

- Knowit är en av två samarbetspartners globalt som vi uppgraderar till den högsta nivån av partnerskap. Till grund för utnämningen ligger försäljning, framgångsrikt implementerade projekt samt antalet certifierade utvecklare, säger Hampus Persson. Vi har haft ett långt och givande samarbete med Knowit, och vill gratulera till många lyckade kunduppdrag. Vi ser fram emot att tillsammans fortsätta arbetet med att utveckla ännu fler innovativa och användarvänliga marknads- och e-handelsplattformar, fortsätter Hampus.

Knowit Experience är en av Nordens största digitalbyråer och har idag drygt 600 specialister inom webb, data analytics, e-commerce, design och kommunikation. Knowit Experience befinner sig i skärningspunkten mellan människa och teknik och arbetar med lösningar för att utveckla och förstärka interaktionen med kundens kund.

- Vi är stolta över befordran till den exklusiva gruppen av Premier Platinum partners till Episerver. Utmärkelsen betyder mycket för oss och är ett kvitto på att vi skapar fantastiska lösningar tillsammans med kunder och partners i hela norden och vi hoppas såklart att detta även kan öppna dörrar till nya spännande kundsamarbeten. Samarbetet med Episerver innebär att vi fortsätter att ligga i framkant när det gäller den senaste tekniken och att vi kan erbjuda ännu mer effektiva och datadrivna marknadsplattformar till våra kunder, säger Joakim Jormelin, partneransvarig hos Knowit och VD Experience Norrland.

För mer information, kontakta:

Hampus Persson, Director sales, Episerver, 072-547 30 09 eller hampus.persson@episerver.com
Joakim Jormelin, VD Experience Norrland & Partneransvarig Knowit, 070-619 6165 eller joakim.jormelin@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?