Annons

Behovet av säkerhetsskydd ökar bland svenska arbetsgivare - SRI värvar spetskompetens

Efterfrågan på tjänster inom säkerhetsskydd i samband med säkerhetsprövning, personalfrågor och rekrytering ökar bland svenska arbetsgivare. Scandinavian Recruitment Intelligence, SRI, har därför sett en mycket positiv utveckling under det senaste året och knutit till sig ett flertal strategiska kunder där säkerhet står högst på agendan. Nu värvar SRI säkerhetsspecialisten Erica Eriksson till rollen som Affärsområdeschef för området Säkerhetsskydd.

Erica, med lång bakgrund från både Polisen och Försvarsmakten, kommer senast från en roll som Konsultchef hos rekryteringsföretaget Military Work där hon under flera år framgångsrikt drivit och utvecklat både affärer och relationer.

”Det är väldigt spännande och känns stort att vi får in ytterligare en urstark spelare i laget. Erica är ett högkompetent tillskott som besitter spetskompetens och en unik kombination av erfarenhet från både säkerhetsområdet och rekryteringsbranschen – erfarenhet som våra kunder nu får ta del av. Erica blir en stark motor för oss, en nyckelresurs som kommer att hjälpa oss att utveckla våra tjänster och utmana branschen och samtidigt ett tillskott av energi och mod i vår ledningsgrupp,” säger Pierre Gudmundson, grundare och VD, SRI.

Sedan 2017 har företaget arbetat fokuserat för att erbjuda marknaden ett nytänkande och tekniskt moderniserande inom en annars ganska konservativ sektor och har bland annat utvecklat toppmoderna tjänster för bakgrundskontroller och digital referenstagning.

På SRI har affärsområdet Säkerhetsskydd växt kraftigt och efterfrågan på bland annat intervjuledare för säkerhetsprövningsintervjuer är stor. Erica kommer att ansvara för att utveckla SRI:s erbjudande och koncept inom området samt konsult- och utbildningsverksamhet.

”Jag ser med spänning fram emot min nya roll. SRI har tagit sin an och utmanat sin bransch på ett unikt och nytänkande sätt och jag ser fram emot att få bidra, utveckla och förvalta det koncept som redan finns på plats. Jag är otroligt glad att få möjlighet att sy ihop mina tidigare erfarenheter och mina stora intresseområden säkerhet, samtal, utbildning och HR i en och samma roll. Teamet på SRI har redan innan start gett mig ett varmt välkomnande och jag är ivrig att komma på plats,” säger Erica Eriksson, tillträdande Affärsområdeschef, SRI.

Erica tillträder sin tjänst i slutet av augusti.

För mer information:

Pierre Gudmundson
Tel: 070-912 00 50
E-post: pierre.gudmundson@srintelligence.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?