Annons

Alltomspara.se får ny delägare

En av Sveriges ledande sajter för privatekonomi får en ny delägare. Det handlar om Alltomspara.se som sedan 2008 har varit i OG Groups ägo och regi. Sedan grundandet av hemsidan har Allt om Sparas läsare kunnat ta del av alltifrån smarta ekonomitips till jämförelsetjänster för både privatlån och sparprodukter. Sajten har bland annat blivit uppmärksammad för sina användbara kalkylatorer.

Rena Rama Holding går in som ny delägare i det nystartade bolaget 7 Out Media AB som tar över Alltomspara.se och samtliga av OG Groups tillgångar inom finansiella tjänster. Kajsa Mårtensson som är ägare och grundare av Rena Rama Holding blir ny VD i bolaget.

Kajsa Mårtensson grundade och drev fram till för två år sedan det framgångsrika affiliatebolaget Kama Net AB. Företaget såldes då till det börsnoterade bolaget Nordic Leisure (numera Enlabs AB) för ett mångmiljonbelopp. Bolagets huvudsakliga verksamhet var lead generation inom iGaming-industrin. Samma intäktsmodell kan appliceras för den verksamhet som 7 Out Media bedriver. Det är dock inte enbart intäktsmodellen som lockar den nya ägaren till bolaget.

- 7 Out Media sitter på ett otroligt nätverk av domäner och jämförelsesajter med stor potential. Bolagets varumärken har redan stor kundkännedom vilket man så klart kan dra stor nytta av. De senaste åren har nätverket inte fått den kärlek det förtjänar och här tror jag att jag med min erfarenhet inom content och SEO kan bidra med mycket, säger Kajsa Mårtensson.

- Att få den framgångsrika entreprenören Kajsa Mårtensson med som delägare och VD på den resan vi skall göra med 7 Out Media är jättespännande. Kajsa kan branschen, har gjort en fantastisk entreprenörsresa tidigare och är en av de bästa i en tuff men väldigt lönsam bransch om man lyckas, säger Mathias Olsson VD och ägare i OG Group AB.

Med det nya delägarskapet kan erfarenhet och kunskap inom lead generation matchas med befintliga ägares expertkunskap inom Tech och SEO. Utöver flaggskeppet Alltomspara.se äger och driver 7 Out Media även andra välkända finanssajter så som Alltomsmslan.se och Alltomprivatlan.se. Enligt ägarna är tanken med den nya ägarstrukturen även att gå in i marknader för försäkringar och bolån.

- Nu är vi redo att ta det här bolaget till en ny nivå och vi ser väldigt ljust på framtiden, säger Kajsa Mårtensson.

Alltomspara.se är en av Sveriges äldsta informationssajter om privatekonomi. Sedan 2008 har besökare kunnat ta del av all nödvändig information för att kunna göra ekonomiskt smarta val. Bland de tjänster som erbjuds i dag återfinns jämförelse av låneräntor, kalkylatorer för elkostnad och lånekostnad samt en valutaomvandlare. Eventuella frågor om informationen i pressmedelandet besvaras via mail på info@7outmedia.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?