Annons

Capital Conquest ingår lockup-avtal med Smart Energy

Capital Conquest AB (publ) (”Bolaget”) har idag ingått ett frivilligt lockup-avtal t.o.m. 31/12 - 2020 om totalt 273 000 000 aktier i Smart Energy Sweden Group AB (publ) (”Smart Energy”, vilket motsvarar cirka 90% av Bolagets totala aktieinnehav i Smart Energy.

Bolaget har kommit överens med Smart Energy att ingå detta avtal enligt nedanstående villkor. Capital Conquest AB (publ) får inte avyttra 273 000 000 aktier i Smart Energy innan 31/12 - 2020. Lockup-avtalet är även villkorat att Smart Energys aktie är fortsatt handelsnoterad och att Capital Conquest innehar minst en (1) styrelserepresentants post i Smart Energy som egenskap av bolagets huvudägare.

Förslaget om att ingå ett frivilligt lockup-avtal i Smart Energy kom från en minoritetsgrupp aktieägare på senaste bolagstämman och var ett förslag som vi ställde oss positivt till redan på bolagstämman. Då Smart Energy har blivit ett av våra större kärninnehav och vi avser att vara en långsiktig aktieägare i bolaget så ingår vi nu detta lockup-avtal som ett bevis på vår långsiktighet och stora tilltro till Smart Energy verksamhet och fortsatta tillväxt, säger Glenn Renhult, VD i Capital Conquest AB (publ).
  

För ytterligare information kontakta:
Glenn Renhult, Koncernchef Capital Conquest AB (publ)
Mobil: 070 - 253 72 96
E-post: glenn.renhult@capital-conquest.se
Postadress: Starrbäcksgatan 1, 172 74 Sundbyberg
  

Kort om Capital Conquest AB (publ)
Capital Conquest AB (publ) är ett investmentbolag som bedriver egen förvaltningsverksamhet genom direkt eller indirekt förvärva, förvalta, förmedla och avyttra noterade och onoterade aktier. Bolaget har idag cirka 500 aktieägare med både A-aktier, B-aktier och preferensaktier utgivna, för mer information angående Capital Conquest verksamhet kan ni läsa på hemsida www.capital-conquest.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?