Annons

Bästkreditkort.com förvärvas

Swegaming AB, företaget bakom den ledande jämförelsesajten av kreditkort, Kreditkort.com, har nu förvärvat sajten Bästkreditkort.com (https://xn--bstkreditkort-bfb.com/). Med förvärvet fortsätter Kreditkort.com stärka sin ställning som den ledande leadgen-partnern för kreditkort i Sverige och fortsätta göra det enklare för konsumenter att jämföra kreditkort.

Bästkreditkort.com var under en längre period en av konkurrenterna till Kreditkort.com. En liknande tjänst erbjöds där kreditkort recenserades och jämfördes i kortlistor kostnadsfritt. Ett liknande kortutbud gick att finna på Bästkreditkort.com men i och med förvärvet har nya möjligheter öppnats upp för att erbjuda användare av sajten ett ännu större utbud av kreditkort, oavsett korttyp.

- Med förvärvet av Bästkreditkort.com kommer vi kunna skicka än större volymer till våra kunder, kreditkortsföretagen och därmed bygga ännu bättre relationer. Vi jobbar alltid med att hitta fler tillvägagångssätt för att öka de volymer vi kan skicka och förvärvet av Bästkreditkort.com är ett sätt att göra detta på, säger Andreas Johannesson på Kreditkort.com.

Bästkreditkort.com lanserades 2017 och har sedan dess jämfört och opartiskt recenserat kreditkort i Sverige. I och med förvärvet kommer sajten fortsätta på samma bana men vidareutvecklas och ytterligare kreditkort kommer läggas till tack vare Kreditkort.com större antal samarbetspartners.

- Innan förvärvet av Bästkreditkort.com hade vi en god bild över hur sajten presterat det senaste året. Med ytterligare optimering och nya kreditkort vet vi att vi kan öka både sajtens synlighet och den trafik den driver markant. Sajten presterar i dagsläget enligt förväntan trots en mindre lågsäsong på grund av semestertiderna. Under resterande del av året kommer vi fortsätta arbetet med att optimera sajten och har tydliga mål för hur vi vill att den skall prestera.

Några större förändringar i design eller utseende är i dagsläget inte planerade för Bästkreditkort.com i och med förvärvet. Istället läggs fullt fokus på att få upp fler kreditkort och finslipa det innehåll som finns på sajten idag.

- Grunden finns där och vi tror att med den erfarenhet vi har med att driva och optimisera jämförelsesajter för kreditkort kan ta Bästkreditkortet.com till nästa nivå. Genom att optimera, finslipa och bygga vidare på den grund som de tidigare ägarna av sajten lagt kan vi stärka vår position som den ledande lead-gen partnern i Sverige. Vi ser en stor utvecklingspotential och ser fram emot att fortsätta utveckla sajten, avslutar Andreas Johannesson.

Kreditkort.com är en ledande jämförelsesajt av kreditkort i Sverige som ägs och drivs av Swegaming AB med säte i Göteborg. Sedan våren 2017 har vi erbjudit kostnadsfria jämförelser och recensioner av kreditkort. Vi listar idag flera välkända kort och har ett stort antal besökare från hela Sverige.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?