1515
Annons

Ecoclime-bolag vinner nya ordrar om 10 MSEK - passerar 75 MSEK i order 2019

Ecoclimes dotterbolag SDC Automation fortsätter sin starka utveckling. Sent under fredagen fick SDC order från Förbifart Stockholm och Serneke överstigande 10 MSEK. Därmed har bolaget den senaste månaden vunnit ordrar om mer än 20 MSEK, inklusive de ordrar från PEAB, Fabege, Karolinska Institutet som Ecoclime meddelade den 25 juni. Flertalet av dessa ordrar baseras på SDCs nya BMS/IoT-plattform.

I början av året vann SDC projekt om totalt 55 MSEK för ett av världens tre största molntjänstföretag, därmed har orderingången under 2019 passerat 75 MSEK.

Mathias Lindberg, VD i SDC Automation: 

”Vår BMS*/IoT-plattform ligger helt rätt i tiden, det finns stora behov på marknaden för den här typen av integrerade lösningar. Utmaningen för oss nu är att hitta och vidareutbilda personal med rätt bakgrund inom styrteknik, IT, fastighetsautomation och el, i samma takt som vi växer. För att klara detta tar vi nu fram en ny utbildningsmetod. Ecoclime har anställt en HR-ansvarig som kommer att fokusera på att hitta rätt kompetens åt alla bolag i gruppen. På sikt kommer vi även att ingå partnerskap med andra styrteknikbolag som vi kan utvecklas tillsammans med”.

*BMS = building management system

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som Ecoclime Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 juli 2019.

Lennart Olofsson, VD

Tel: 070 537 16 42
E-post: Lennart.olofsson@ecoclime.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?