1515

Direkto lanserar ”låneåterbäring” - ger låntagarna 2% tillbaka på det totala lånebeloppet

Låneförmedlaren Direkto (https://www.direkto.se/) vill vara ”den schyssta låneförmedlaren” på den svenska marknaden för privatlån och ger nu svenska låntagare ”låneåterbäring”. Under en månad kan nya kunder som ansöker om lån genom Direkto få tillbaka två procent av det totala lånebeloppet. 

Direkto är en låneförmedlare av privatlån som sedan 2012 hjälpt kunder att jämföra och hitta rätt bland bankernas räntor. Direkto vill vara den schyssta låneförmedlaren genom att erbjuda informativ, transparent och oberoende rådgivning samt genom att konkurrera med särskild hänsyn till de lagar och riktlinjer som finns för att skydda låntagare. 

Nu introducerar Direkto möjligheten till ”låneåterbäring” för privatlån. Som den enda låneförmedlaren i Sverige erbjuder Direkto under en månad nya kunder en låneåterbäring i form av två procent tillbaka på det totala lånebeloppet upp till 500 000 kronor. Exempelvis kommer en låntagare som lånar 400 000 kronor att få tillbaka 8 000 kronor. Det gäller även om man samlar lån och krediter – låneåterbäringen kan vara ett bra sätt att bli kvitt 2% av skulden.

 - Låneåterbäringen” är pengar som vi egentligen skulle ha spenderat på att göra reklam i TV, radio och print. Vi lägger istället dessa pengar på låneåterbäring direkt till våra nya kunder – och låntagaren blir vinnaren. Vår bransch kännetecknas av tjatig, ofta aggressiv och alltid kostsam marknadsföring och vi har inget emot att bryta detta mönster. Våra kunder blir de stora vinnarna som, allt annat lika, får billigare lån, säger Hemad Razavi, VD för Direkto.

Billigare att låna

Under den kommande månaden, 26 mars till 30 april, kommer Direktos nya kunder att kunna få upp till 10 000 kronor tillbaka på det totala lånebeloppet, en s.k. låneåterbäring. Två procent av det totala lånebeloppet återbetalas till låntagaren efter fyra månaders amortering enligt plan. Erbjudandet kan endast nyttjas vid ett tillfälle. 

 - Låneförmedlare har inte lyckats nå ut till traditionella bankkunder med de fördelar vi erbjuder. Det är speciellt denna målgrupp vi välkomnar att testa vår kostnadsfria tjänst. Har du tänkt att låna hos din bank? Jämför först hos oss för att se om du kan låna billigare. Inte alla inser att det faktiskt är bäst att först vända sig till en låneförmedlare istället för direkt till en rad banker. Vi tar bara en kreditupplysning genom UC vilket har minimal effekt på den sökandes kreditvärdighet – istället för flera när man shoppar runt själv – och genom vår tjänst kan kunden förmodligen hitta bättre villkor än på egen hand. Därför ska du alltid vända dig till Direkto först!, avslutar Hemad Razavi.

Nyttiga länkar:

Om Låneåterbäring

Om Direkto

Pressmaterial

För mer information, vänligen kontakta:

Hemad Razavi, VD Direkto AB

Tel: 076-031 95 00

Mejl: hemad.razavi@direkto.se 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från TakedaAnnons

Covid tydliggör vårdens reformbehov

Vatroslav Mateljic, vd på Takeda Sverige.
Vatroslav Mateljic, vd på Takeda Sverige.

Under pandemin har det svenska vårdsystemet på många sätt svarat upp väl mot de utmaningar det ställts inför. Samtidigt blev strukturella brister tydligare. Nu behövs ett ”nytt vårdtänk” där vårdens parter samarbetar för ett hållbart system med patienten i centrum.

Läkemedelsbolaget Takeda arbetar i Sverige framförallt med sällsynta sjukdomar, gastroenterologi, neurovetenskap och onkologi. För ett par år sedan presenterade Takeda sin vision ”Hållbar vård i partnerskap”. Målet är att förbättra patienternas livskvalitet och patientmedverkan genom sektoröverskridande samarbeten mellan privat och offentlig sektor, implementeringen av modern teknik som distansmonitorering och datadriven diagnostik och vård. Under pandemin har man på Takeda sett hur de omdaningsbehov inom vården som belystes i deras vision blivit ännu tydligare.

– Tyvärr har pandemin inneburit att vårdsystemet hamnat efter med diagnostisering av framförallt cancer samt kroniska och sällsynta sjukdomar. För många kommer sjukdomen att upptäckas försent och bli svårbehandlad. I vår vision pekar vi tydligt på behovet av en omfokusering mot innovativa digitala lösningar som möjliggör tidiga diagnoser och därmed en tidigt insatt vård för patientens bästa, säger Vatroslav Mateljic, vd på Takeda Sverige.

– Särskilt akut är situationen för de 400 000 personer i Sverige som idag lever med sällsynta sjukdomar och redan nu väntar åratal på diagnos. För dessa personer finns dessutom ett stort behov av en snabbare och mer jämlik tillgång till nya innovativa och mer precisa läkemedel. Den nyligen presenterade WAIT-rapporten från EFPIA visar att Sverige ligger långt ifrån toppen när det gäller tillgänglighet av nya innovativa läkemedel för denna grupp. För att lösa detta krävs en öppen dialog rörande dagens ersättningsmodeller, vilka i större utsträckning bör baseras på värdet läkemedlet tillför enskilda patienter och dess anhöriga, fortsätter han.

Takeda vill med sin vision driva på en förändring av vårdsystemet.

Läs mer om det nya vårdtänket i Sverige här.

– Läkemedelsbolag har ett mycket speciellt och stort ansvar. Vi måste tänka bortom de läkemedel vi tillverkar och samarbeta brett med alla aktörer inom hälso- och sjukvårdssystemet för att utveckla nya lösningar som bidrar till en framtida hållbar vård. Vi välkomnar alla att diskutera och delta i vårt visionsarbete framåt, avslutar Vatroslav Mateljic.

Om :

Takeda är ett globalt läkemedels- och biofarmaceutiskt bolag från Japan som har funnits i 240 år. I Sverige fokuserar Takeda framförallt på sällsynta sjukdomar, neurovetenskap, gastroenterologi och onkologi.

 Läs mer om Takeda här.

 

Mer från Takeda

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Takeda och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?