1515

MRG Wines startar samarbete med Stendahls

MRG Wines, tillverkare av alkoholfri viner av högsta kvalité, fortsätter att expandera. Nästa steg är att bli ett internationellt varumärke och företaget startar nu ett samarbete med välrenommerade byrån Stendahls.

MRG Wines fortsätter expandera. Siktet är nu inställt på den globala marknaden och nu inleder det svenska vinföretaget ett samarbete med den välmeriterade kommunikationsbyrån Stendahls, som bland sina kunder har stora verksamheter som Volvo, Husqvarna och Göteborgs filmfestival.

   - Vi har valt att samarbeta med Stendahls för att de under lång tid har visat sig vara otroligt skickliga på att arbeta med värdedriven kommunikation. De besitter fingertoppskänsla och arbetar strategiskt så att varumärket och affärsstrategin är starkt sammanlänkade, säger Moa Gürbüzer, VD på MRG Wines.

Tillsammans ska de två företagen nu arbeta för att expandera MRG Wines och i längden förändra samhället. Det sociala, värdedrivna företagets mål är att skaka om synen på alkohol och dryck.

   - Framtiden för oss ihop är att vi vill förändra dryckeskulturen och skapa ett samhälle där alkoholen inte längre står i centrum, säger Moa Gürbüzer.

MRG Wines grundades och drivs av Moa Gürbüzer som nyligen utsågs till Årets kvinnliga stjärnskott på EY Entrepreneur of the Year-galan i Stockholm. Företaget tillverkar alkoholfria viner av yttersta kvalitet och har på kort tid revolutionerat marknaden för drycker utan alkohol.

   - Innan oss var de alkoholfria drycker som fanns rent ut sagt dåliga, de var inte goda. Vi har med en unik process skapat viner och bubbel utan alkohol som är på riktigt, som tillverkas med passion och som är av absolut högsta kvalité, säger Moa Gürbüzer.

Företaget grundades 2013. Till en början möttes idén med skepsis, idag är hennes viner och mousserande storsäljare på Systembolaget. Företaget omsatte ca 28 miljoner kronor 2018.

   -Vi är redo att ta företaget till ännu högre nivåer och göra MRG Wines till ett internationellt varumärke, säger Moa Gürbüzer.

E: info@mrgwines.com

T: 46(0)31-224400

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från American ExpressAnnons

Lista: Sex tillfällen din försäkring kan rädda resan

Nu lättar reserestriktionerna och många svenskar längtar efter att ge sig ut och upptäcka världen igen. Men det finns vissa situationer som gör äventyret mindre roligt. Fredrik Sauter, vd på American Express, tipsar om sex tillfällen där en bra försäkring kan göra att resan får guldkant även om det oförutsedda händer.

Läs mer och ansök här! 

Brutna ben och armar

Äventyr är roligt, men när man utmanar sina gränser (eller när man snubblar på en trasig trottoar) finns risken att man hamnar på sjukhus istället för på hotell. Något som utan en bra försäkring kan bli både dyrt och krångligt. Har du däremot köpt resan med American Express Platinum Card ingår en reseförsäkring med medicinsk assistans på upp till tio miljoner kronor. Dessutom, något som är nog så viktig, får du personlig hjälp med allt som behöver ordnas.

”En av våra medlemmar var på semester i Turkiet när deras fyraåriga dotter bröt lårbenet. Så fort de kontaktade oss tog vi över alla sjukvårdskostnader, betalade för hembiljetter samt planerade för en säker medicinsk hemtransport. Medan de väntade på att kunna resa hem ringde en och samma barnsjuksköterska från oss dagligen och höll sig uppdaterad om dotterns mående. När det väl var dags fick familjen ambulanstransport både till och från flygplatserna, speciell eskort genom säkerhetskontrollen och ett extra säte så att dottern kunde sitta bekvämt. För dem blev resan tack vare försäkringen ändå ett ljust minne.”

Borttappat bagage

Alla har vi stått vid bagagebandet och väntat på en väska som aldrig dyker upp, men har du betalat resan med American Express Platinum Card får du i alla fall ekonomisk ersättning efter bara fyra timmar.

”Det här kan verka som en liten detalj, men det är hjälp som betyder så mycket när man står där på flygplatsen och bara vill börja sin semester.”

Inställda flyg

Försäkringen kan tyvärr inte hindra att flygplan blir försenade, men den kan betala för ett hotellrum så att du slipper tillbringa natten på flygplatsens plaststolar.

”Något som är nog så viktigt när man som jag har små barn i familjen.”

En vän att hålla i handen

Att resa ensam kan vara härligt och en möjlighet att lära känna många nya människor. Men blir du sjuk eller skadad långt hemifrån kan en vän som hjälper dig på plats vara ovärderligt.

”Vår försäkring ser till att en vän eller släkting kan resa till dig om du hamnar på sjukhus när du är på resa, och dessutom står vi för kost- och logikostnader medan hen hjälper dig. Vi vill att en resa ska kännas både enkel och trygg, och är man i en utsatt situation finns det få saker som skapar så mycket trygghet som ett känt ansikte.”

Sjukhusförmån

Har man sett fram emot att bo på hotell och istället hamnar på sjukhus, ja då känns lyxen man längtat efter ganska avlägsen. Därför ingår 750 kronor per natt, upp till 7 500 kronor, som kan användas till att göra din sjukhusvistelse angenämare.

Läs mer och ansök här! 

Varje månad får du en faktura med din medlemsavgift på 550 kr och dina samlade köp. Det ger dig bra överblick på ekonomin.

Om du betalar hela fakturabeloppet innan förfallodatumet innebär det räntefri kredit i upp till 55 dagar från köptillfället. Därefter är krediträntan 15,99 %. För kontantuttag tillämpas en kreditränta om 23,99 %. Vid fullt kreditutnyttjande om 135 000 kr under 12 månader är den effektiva räntan 24,79 % och det totala beloppet att betala är 169 545 kr.

American Express Europe S.A. Avenida Partenón 12-14, 28042, Madrid, Spanien.

Mer från American Express

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med American Express och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?