1515

Vivid Brows öppnar ny salong i centrala Stockholm och ger 20% rabatt

Microbladingsalongen Vivid Brows öppnar ny salong på Drottninggatan 63 i Stockholm och ger alla kunder 20% rabatt under Februari och Mars.

De senaste åren har en ny skönhetsbehandling vuxit sig stor i Sverige, nämligen tatueringsformen "Microblading". Det är en behandlingstyp som går ut på att terapeuten fyller i nya ögonbryn för hand, och därmed skapar naturtrogna ögonbryn som håller i upp till 1.5 år. Microblading kallas även för 3d ögonbryn, stråteknik, eller phi brows, men man ska absolut inte förknippa en vanlig tatuerare med en microblading-terapeut. Teknikerna är helt olika, och man ska endast vända sig till utbildade och certifierade microblading-terapeuter för att göra sin behandling. På så vis kan man vara säker på att man undviker tungmetaller, cancer- eller allergiframkallande ämnen, och andra risker som kan förekomma hos mindre seriösa aktörer.

I Stockholm ligger den ledande microbladingsalongen Vivid Brows, som drivs av den tidigare frisören och make up-artisten Sanaz Amorpour. I samband med sin nyöppnade salong erbjuder de nu alla kunder 20% rabatt under februari och mars. "Det är väldigt roligt att kunna flytta in salongen till en av de mest absolut centrala punkterna i Stockholm, och därmed också bli mycker mer tillgängliga för våra kunder. För att fira detta vill vi ge alla 20% rabatt på sina bokningar under både februari och mars. Förhoppningsvis gör detta att en del nya kunder vågar testa behandlingen, och får chansen att upptäcka hur fantastiskt bra slutresultatet blir." säger Sanaz Amorpour.

"Erbjudandet gäller både nya och gamla kunder, och känner man sig osäker så har vi alltid en helt gratis konsultation online. Det är en enkel process där man bara skickar in några bilder på sina osminkade ögonbryn, och därefter får feedback från mig personligen gällande vad jag tror och hur jag tycker att vi ska arbeta med just de ögonbrynen. Eftersom alla har unika ansiktsformer så är det viktigt att man förstår varje persons drag, och gör bryn som passar in i helheten. Jag vill att mina kunder känner sig trygga i att jobba med mig, och därför låter jag de få ställa alla sina frågor till mig i lugn och ro när de är hemma." fortsätter Sanaz Amorpour.

Bokning av tider görs enklast via Vivid Brows hemsida, och även där kan man ta kontakt för att få sin gratis konsultation. Det går även bra att boka tider via Bokadirekt. "Om man är nyfiken och vill veta mer om hur processen ser ut så finns en del bilder på Instagram, och även där kan man ställa frågor i kommentarerna om det är något särskilt man undrar." avslutar Sanaz Amorpour.

Sanaz Amorpour
sanaz@vividbrows.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?