BastaKreditkortet.com får ny design

I och med det nya året var det dags för en av Sveriges ledande jämförelsesajter av kreditkort, Bastakreditkortet.com att få ett ansiktslyft. Återkommande besökare kommer mötas av en helt ny design, förbättrade jämförelser och en ännu större användarvänlighet.

Bastakreditkortet.com har sedan 2016 erbjudit en stabil plattform för svenska privatpersoner som behöver hjälp på traven med att hitta det bästa kreditkortet utefter deras förutsättningar och önskemål. Sajten har alltid erbjudit gedigna jämförelser av några av Sveriges största kreditkort för resor, bonusar och drivmedel, men dessvärre har inte designen återspeglat sajtens kvalité.

 - Den nya designen för Bastakreditkortet.com har varit under utveckling en längre period. Vi själva upplevde inte att sajtens utseende speglade vad den stod för och den kvalité innehållet höll. Vi valde därför att spara grundstrukturen och sedan ge sajten en helt ny design. På så sätt hoppas vi att Bastakreditkortet.com nu känns som en jämförelsesajt som hör hemma i 2019 och som rent generellt ska leda till en bättre upplevelse för våra besökare, säger Simon, ansvarig för Bastakreditkortet.com.

Även om det första många av besökarna på sajten kommer uppmärksamma är den nya designen, så har även funktioner och kort-listor förbättrats och moderniserats. Med dem nya överskådligare kreditkorts-listorna är det snabbare än någonsin att jämföra och läsa på om de olika kreditkorten som finns på sajten.

 - För oss är tillgänglig och tydlig information A och O när man driver en jämförelsesajt av kreditkort. Om användaren behöver anstränga sig för att hitta den information de söker när dem kommer till oss anser vi att vi har misslyckats helt.

Den nya designen innebär dock inte bara ett nytt utseende utan är starten på en stadig ström av nya förbättringar och tillägg på Bastakreditkortet.com. Under 2019 kan såväl nya som återkommande besökare förvänta sig fler kreditkort, nya funktioner och ett fortsatt fokus på snabb och enkel jämförelse av kreditkort.

 - För oss är den nya designen på Bastakreditkortet.com bara starten på något större. Vi har många idéer vi vill förverkliga och ser en stor utvecklingspotential för sajten för att fortsätta förankra vår plats som en av de ledande jämförelsesajterna av kreditkort i Sverige, avslutar Simon.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?