Sense Talents – rekryteringsföretaget inom kommunikation, marknad och media – förvärvas av Jurek!

Jurek Rekrytering & Bemanning AB gör sitt andra förvärv inom loppet av sex månader. Sense Talents, specialiserade på rekrytering, search och hyrlösningar inom kommunikation, marknad och media, är sedan årsskiftet en del av Jurek.

Under 2018 gjorde Jurek Rekrytering & Bemanning AB, med grundaren och VD:n Shervin Razani i spetsen, sitt första förvärv. Då av rekryteringsföretaget ID Entity, specialiserade på HR. Expansionen fortsätter genom att nu gå vidare till att satsa ytterligare på och stärka erbjudandet inom rekrytering, search och hyrlösningar inom kommunikation och marknad

- Av våra fem affärsområden har vi länge varit marknadsledande inom Juridik och Ekonomi och genom ID Entity tog vi ett stort steg även inom HR. Och nu - genom att välkomna Sense Talents in i familjen - gör vi detsamma inom marknad och kommunikation, säger Shervin Razani, VD.

Jurek har de senaste året vuxit i snabb takt, och blev 2018 utsedda till gasellföretag för 5e året i rad.

- Det blir allt viktigare att snabbt kunna erbjuda våra kunder rätt kandidat. Den processen kräver ett gediget nätverk av duktiga talanger, men även specialister inom varje affärsområde, Shervin Razani, VD.

Sense Talents har tio års erfarenhet av att arbeta med kvalitativt search- och rekryteringsarbete inom kommunikation, marknad och media. Lotta Köhler, delägare, har arbetat med kompetensförsörjning till marknadsavdelningar i alla branscher, likväl som till byråer och inhouseavdelningar. Susanne Waering, delägare, har även utöver kommunikation och marknad en gedigen erfarenhet av search- och rekrytering inom kvalificerade administrativa tjänster.

- Utvecklingen i våra områden går oerhört fort och researcharbete och nätverk är avgörande. Genom Jurek kompletteras vi med researchers, rekryteringskonsulter och breddar oss till ett större geografiskt område. Fördelarna är många för såväl oss, våra kunder som kandidater. För övrigt är Jurek ett modernt och framåtlutat bolag med en gemensam värderingsgrund som oss, säger Lotta Köhler som i och med förvärvet blir Business Manager för området Marketing & Communications.

Vid årsskiftet flyttade Sense Talents in till Jureks Stockholmskontor på Biblioteksgatan 11. Där har de anslutit sig till ett team med ett 20 tal rekryterare, konsultchefer och researchers lett av Nina Grundström - Affärsområdeschef för HR, Business Support och Marketing & Communications.

Frn vnster Susanne Waering Lotta Khler  Shervin Razani

För mer information, vänligen kontakta:
Shervin Razani, Grundare och VD Jurek Rekrytering & Bemanning
shervin.razani@jurek.se
073-421 80 22

Eller

Lotta Köhler, Delägare Sense Talents
lotta.kohler@sensetalents.se
070-794 91 68

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?