Nytt erbjudande inom management consulting i södra Sverige

Knowit startar ny verksamhet med managementkonsulter i Malmö. Knowit Insight Syd etableras för att med ökad lokal närvaro möjliggöra en snabbare tillväxttakt i södra Sverige. Det nya bolaget kommer att jobba vidare med befintliga kunder, som t ex kommuner, samtidigt som man nu får möjlighet att skapa nya samarbeten inom såväl offentlig som privat sektor. 

Inom affärsområdet Insight stöttar Knowit sina kunder i strategiska utmaningar, effektivisering, säkerhet och förändringsledning, med målet att utveckla framtidens organisationer.

-       Vi ser en stor potential i Skåne och satsningen på managementdelen är en naturlig utveckling av Knowits redan etablerade verksamhet inom design, kommunikation och it. Det nya bolaget bidrar till att erbjuda våra kunder i södra Sverige en helhetslösning med ökad närhet och förståelse för förutsättningarna som de verkar i, säger Tomas Sandén, affärsområdeschef för Knowit Insight.

Knowit Insight har redan tidigare haft managementkonsulter verksamma i regionen, och genom den nya satsningen bildas ett eget bolag med fokus på kunder i södra Sverige.

-       Det bubblar verkligen i Skåne. Inte minst i utvecklingen av digitala välfärdstjänster och med digital vård som ett område på snabb frammarsch. Här förstärker vi nu teamet och har en stark och efterfrågad kompetensmix för att hjälpa våra kunder att ta tillvara digitaliseringens möjligheter, och ta organisationer in i framtiden, säger Carolina Vitabäck, vd för det nybildade bolaget Knowit Insight Syd.

Knowit Insight är med sina nästan 300 medarbetare idag en av de starkare digitala managementkonsulterna i Norden.

För mer information, kontakta
Carolina Vitabäck, VD Knowit Insight Syd, 070-781 55 19 eller carolina.vitaback@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, 070-542 1734 eller christina.johansson@knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?