Nu är det ännu enklare att jämföra lån hos Econello.com

Econello.com, en populär jämförelsesajt inom privatekonomi, har lanserat ett nytt verktyg som gör det ännu enklare för besökare att jämföra långivare och banker.

Verktyget tillåter besökaren att ange vilka långivare de vill jämföra och sedan få en tydlig överblick över information som åldersgräns, lånebelopp och krav.

”Målet är att få Econello.com att bli den ledande jämförelsetjänsten inom privatekonomi, inte bara i Sverige utan även i övriga delar av världen. Därför jobbar vi hårt med att förbättra vår tjänst för att ge våra besökare så en så positiv upplevelse som möjligt.”, säger Alexandra Eriksson, content manager.

Jämförelsesajten drivs under mottot: ”För en enklare och rikare vardag” och med hjälp av detta nya verktyg kan besökare enklare hitta en långivare som passar just deras förutsättningar samtidigt som de kan spara pengar.

”Många befinner sig i djupa skulder på grund av dyra lån och krediter. Vi vill inte att våra besökare ska råka ut för detta och därför vill vi ge dem ett verktyg som underlättar deras jakt på det billigaste och bästa alternativet.”, säger Marcello Rongione, projektledare.

Verktyget kan i dagsläget endast användas för att jämföra lån, men teamet bakom sajten vill skapa liknande möjligheter för den som vill jämföra både försäkringar, bredband och mobilabonnemang.

”Econello.com är en jämförelsesajt som inte bara jämför lån och sparkonton, utan även andra delar rörande den privata ekonomin, så som försäkringar, bredband, elavtal och mobilabonnemang. Vi har planer på att lansera liknande verktyg för denna del av våra jämförelser.”, säger Alexandra Eriksson.

Teamet tror att nya, enkla verktyg kommer att öka intresset och förtroendet för sajten ytterligare. Det råder inga tvivel om att framtiden för Econello.com ser ljus ut och att de ständigt försöker förbättra sin tjänst för konsumenternas skull.

Om Econello.com

Jämförelsesajten Econello.com erbjuder ett kostnadsfritt verktyg som tillåter besökaren att enkelt jämföra allt som har med privatekonomi att göra. På så sätt kan besökaren hitta billigare och förmånligare alternativ när det gäller lån, sparande, kreditkort, försäkringar, mobilabonnemang och bredband.

För mer information:

Marcello Rongione, Projektledare

Marcello.rongione@weoptimizeltd.com

Alexandra Eriksson, Content Manager

Alexandra.eriksson@weoptimizeltd.com

Relevanta länkar:

https://www.econello.com/sv/

https://www.econello.com/sv/lana-pengar/

https://www.econello.com/sv/spara/

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?