Nu är det ännu enklare att jämföra lån hos Econello.com

Econello.com, en populär jämförelsesajt inom privatekonomi, har lanserat ett nytt verktyg som gör det ännu enklare för besökare att jämföra långivare och banker.

Verktyget tillåter besökaren att ange vilka långivare de vill jämföra och sedan få en tydlig överblick över information som åldersgräns, lånebelopp och krav.

”Målet är att få Econello.com att bli den ledande jämförelsetjänsten inom privatekonomi, inte bara i Sverige utan även i övriga delar av världen. Därför jobbar vi hårt med att förbättra vår tjänst för att ge våra besökare så en så positiv upplevelse som möjligt.”, säger Alexandra Eriksson, content manager.

Jämförelsesajten drivs under mottot: ”För en enklare och rikare vardag” och med hjälp av detta nya verktyg kan besökare enklare hitta en långivare som passar just deras förutsättningar samtidigt som de kan spara pengar.

”Många befinner sig i djupa skulder på grund av dyra lån och krediter. Vi vill inte att våra besökare ska råka ut för detta och därför vill vi ge dem ett verktyg som underlättar deras jakt på det billigaste och bästa alternativet.”, säger Marcello Rongione, projektledare.

Verktyget kan i dagsläget endast användas för att jämföra lån, men teamet bakom sajten vill skapa liknande möjligheter för den som vill jämföra både försäkringar, bredband och mobilabonnemang.

”Econello.com är en jämförelsesajt som inte bara jämför lån och sparkonton, utan även andra delar rörande den privata ekonomin, så som försäkringar, bredband, elavtal och mobilabonnemang. Vi har planer på att lansera liknande verktyg för denna del av våra jämförelser.”, säger Alexandra Eriksson.

Teamet tror att nya, enkla verktyg kommer att öka intresset och förtroendet för sajten ytterligare. Det råder inga tvivel om att framtiden för Econello.com ser ljus ut och att de ständigt försöker förbättra sin tjänst för konsumenternas skull.

Om Econello.com

Jämförelsesajten Econello.com erbjuder ett kostnadsfritt verktyg som tillåter besökaren att enkelt jämföra allt som har med privatekonomi att göra. På så sätt kan besökaren hitta billigare och förmånligare alternativ när det gäller lån, sparande, kreditkort, försäkringar, mobilabonnemang och bredband.

För mer information:

Marcello Rongione, Projektledare

Marcello.rongione@weoptimizeltd.com

Alexandra Eriksson, Content Manager

Alexandra.eriksson@weoptimizeltd.com

Relevanta länkar:

https://www.econello.com/sv/

https://www.econello.com/sv/lana-pengar/

https://www.econello.com/sv/spara/

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från K2AAnnons

Vill leda fastighetsbranschen med skarpa hållbarhetsmål

Karina Antin är ny hållbarhetschef på det gröna fastighetsbolaget K2A.
Karina Antin är ny hållbarhetschef på det gröna fastighetsbolaget K2A.

Det går att göra lönsamma affärer utan att tumma på hållbarhetsmålen. Det menar fastighetsbolaget K2A som riktat in sig på Svanenmärkta hus och låter klimatfrågorna leda vägen framåt. Företaget har redan tuffa hållbarhetskrav, men siktar ännu högre.

Med en ny hållbarhetschef på plats vill fastighetsbolaget K2A fortsätta pusha gränserna för sitt hållbarhetsarbete – trots att man redan nu ligger i framkant. Företaget har en hög andel miljöcertifierade fastigheter, och var dessutom först i världen med att få sina aktier grönklassade av forskningsinstitutet CICERO Shades of Green.

– Detta innebär att en oberoende part har bedömt att K2A:s kapitalflöden och investeringar är i linje med en koldioxid- och klimatresilient framtid. Vi är väldigt stolta över våra gröna aktier som visar att vi vill accelerera vårt hållbarhetsarbete, säger Karina Antin, hållbarhetschef på K2A.

K2A är det enda bolaget i världen som har en tredelad grön finansiering, där de gröna aktierna är en del och gröna lån och obligationer är två andra. Företaget har själv kontroll över hela värdekedjan – från produktionen av Svanenmärkta lägenhetsvolymer i trä, till långsiktigt ägande och förvaltning av färdigställda bostäder.

– Fördelen med att äga hela processen är att vi har full kontroll på materialflöden och aktivt kan reducera vår klimatpåverkan i varje steg av värdekedjan. Det gör det möjligt att ha ett långsiktigt arbetssätt som är hållbart både miljömässigt och finansiellt över tid, säger Karina Antin.

För K2A innebär hållbarhet inte bara satsningar för att kvalitetssäkra byggprocessen och minska klimatpåverkan, utan företaget tar också ett socialt ansvar och har som målsättning att ha de mest välmående hyresgästerna. Vi vill att samhället som påverkas av vår verksamhet också ska gynnas av den.

– Allt fler kommuner tar hållbarhetsaspekten i beaktande vid fördelning av mark och kraven på byggaktörer kommer att öka. Inom kort ser vi att hållbarhet i den här branschen är do or die, säge Karina Antin.

Många företag har i dag som målsättning att ha netto-noll utsläpp av växthusgaser år 2030. K2A vill gå längre än så och satsar på att bli klimatpositiva innan 2030.

– Vi kommer att sätta ännu vassare hållbarhetsmål framöver, och vi vill nå dit utan att behöva köpa utsläppsrätter. Vi ser redan nu att vi kan göra lönsamma affärer utan att tumma på vårt hållbarhetsarbete, säger Karina Antin.

Fakta om K2A 

K2A Knaust & Andersson Fastigheter AB – det gröna fastighetsbolaget, äger, utvecklar och långsiktigt förvaltar hyresrätter för alla typer av boenden samt samhällsfastigheter. K2A är det första bolaget i världen med gröna aktier. Kontakt: info@k2a.se 

Läs mer om K2A:s viktiga och hållbara arbete här

 

Mer från K2A

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med K2A och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?