ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Scandinavian Business Group ökar sina marknadsandelar i Norge

Scandinavian Business Group har under första halvan av 2018 betydligt ökat sina marknadsandelar i segmenten nybildning av aksjeselskap samt enkeltmannsforetak i Norge. Tillväxten sker främst i nätkanalerna via siterna registrer-enk.no och registrer-as.no Företagets mål är att under 2019 se ytterligare tillväxt som förmedlare för nybildning av enkeltmannsforetak i Norge samt ta ytterligare marknadsandelar i segmentet.

”Vi ser ett ökat inflöde av norska kunder, främst vad gäller registrering av enkeltmannsforetak. Vi har en bra och prisvärd tjänst samt ett fokus på god service, något vi ser att kunderna uppskattar. Vi kommer att satsa ytterligare på att stärka vårt erbjudande i segmentet eftersom vi ser en ökad efterfrågan. Säger Samir Mdalla, VD för Scandinavian Business Group.

Om Scandinavian Business Group

Scandinavian Business Group är en bolagsgrupp med säte på Malta och en av de ledande aktörerna inom bolagsförmedling för den skandinaviska marknaden. Målgruppen är främst småföretagare i Sverige och Norge. Via sidor som registrer-mva.no och registrer-holdingselskap.no erbjuder företaget bolagsetableringstjänster i flertalet bolagskategorier t.ex. aksjeselskap och enkeltmannsforetak.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer