ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Starta eget företag? Öka chansen att lyckas med 11 enkla steg!

De flesta av oss har vid något tillfälle funderat på att starta eget företag. Webbsidan AttStarta.se har listat 11 enkla tips som du kan ta lärdom av för att öka dina chanser när du väl ska testa dina vingar med din egna idé.

- I teorin är det väldigt enkelt efter som man är anställd av sig själv så handlar det om att göra ett bra jobb, åt sig själv. Så själv disciplinen är avgörande men det går också att planera för att lyckas.

Nedan lista är från AttStarta.se som gjort en artikel med 11 enkla tips för att öka sannolikheten att ro sitt projekt till lönsamhet.

Guiden med tips går igenom följande punkter:

 1. Affärsidén
 2. Produkten
 3. Affärsplan
 4. Företagsform
 5. Personligt Nätverk
 6. Finansiering
 7. Budget
 8. Webbplats
 9. Registrering
 10. Företagsnamn
 11. Testa!

Läs artikeln i sin helhet här: 11 Steg till Eget Företag.

- Vi får ofta frågan vad man skall tänka på som företagare. Det har skrivits otaliga böcker i ämnet så det är inget som är avhandlat i en artikel med 11 punkter. Men genom att ta kontroll från dag ett kommer en del av framgången på posten då presumtiva kunder märker att man förberedd och förutseende. Säger AttStarta.se

AttStarta.se är en webbplats som drivs av NewMediaPublishing vars fokus är informationsportaler för alla som går i tankarna om att starta eget. I portföljen finns även webbplatser som Fakturahantering och Skattefakta där syftet är att serva ekonomer och mer etablerade företagare.

New Media Publishing är en byrå som bildades 2017. Verksamheten handlar huvudsakligen om att bygga och driva webbportaler inom företagande, juridik, ekonomi och bokföring.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer