ANNONS:
Till Di.se

Trustly väljer NetSuite och Acando för att underlätta den internationella expansionen

Trustly Group har valt Acando som partner för implementationen av ERP-systemet NetSuite. Det nya systemet ska effektivisera företagets processer och förenkla en fortsatt internationell expansion.

Trustly är ett svenskt fintechföretag som erbjuder direktbanksbetalningar i 29 europeiska länder. De senaste åren har företaget vuxit kraftigt och en fortsatt internationell tillväxt står högt på agendan. För att underlätta resan har Trustly sökt ett flexibelt ERP-system som både kan effektivisera företagets processer och har kapacitet att stödja en global utökning av verksamheten. Med detta i åtanke valde man NetSuite, och Acando har fått uppdraget att projektleda och säkerställa en smidig implementation.

– NetSuite har med stor framgång hjälpt andra snabbväxande företag. I kombination med Acandos rutinerade projektledning och tidigare erfarenheter av den här typen ERP-implementationer har vi bästa möjliga förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete, säger Jonas Palmqvist, CFO på Trustly.

– Det är med stolthet, glädje och entusiasm som vi går in i detta partnerskap. Trustly är ett väldigt intressant och inspirerande företag med offensiva tillväxtplaner, vilket gör att vi gärna vill vara med och hjälpa till under deras resa, säger Jimmy Löfström, Practice Lead på Acando.

Acando har sedan tidigare partnerskap med Microsoft och SAP. NetSuite är det senaste tillskottet av affärssystem, och man har ambitionen att bli den ledande partnern inom NetSuite på alla sina marknader.

För mer information vänligen kontakta:
Anna Ohlsson, Head of Marketing and Communications, +46 (0)70 413 4179, anna.ohlsson@acando.com
Jimmy Löfström, Practice Lead NetSuite, +46 (0)73 376 5545, jimmy.lofstrom@acando.com

Om Acando:
Acando är konsultbolaget som med lika delar teknisk spetskompetens och insikt i mänskliga beteenden - innoverar, effektiviserar och mobiliserar organisationer till hållbar förändring. Koncernen har cirka 2 000 anställda fördelade på fem länder. Acando omsatte över 2,4 miljarder kronor 2017 och är noterat på Nasdaq Stockholm.

Om Trustly Group:
Trustly Group AB är ett svenskt FinTech-företag, grundat 2008, som tillhandahåller snabba, enkla och säkra online betalningar, direkt från bankkontot. Trustlys B2B betalningslösningar attraherar globala företag inom e-commerce, finansiella tjänster, resor och spel. 2018 utsågs Trustly till ett av Europas snabbast växande företag på Financial Times lista FT1000 och föregående år till en av Europas mest inspirerande snabbväxare av London Stock Exchange.

Trustly har 215 anställda, erbjuder sina tjänster i 29 länder och länkar samman över 3 000 banker i Europa. Trustly är ett svenskt betalningsinstitut under tillsyn av Finansinspektionen, med tillstånd att tillhandahålla betaltjänster inom EU/EES. Läs mer på www.trustly.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Se pressmeddelande som pdf.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se?
Läs mer om publicering på DI.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies