ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Scandinavian Business Group ökar marknadsandelar i Skandinavien.

Scandinavian Business Group har under första halvan av 2018 ökat sin marknadsandel i segmenten nybildning av aktiebolag respektive enskild firma och har nu 15 % marknadsandel i segmentet enskild firma. Tillväxten sker främst i nätkanalerna via siterna starta-enskildfirma.se och starta-aktiebolag.se Företagets mål är att under 2019 bli största förmedlare för nybildning av Enskild Firma i Sverige samt uppnå en dubbling av marknadsandelen till minst 30 %.

”Vi ser ett ökat intresse från kunderna, framförallt i fråga om nyregistrering av enskilda firmor. Många i segmentet är förstagångsföretagare och har behov av hjälp för att komma igång på ett bra sätt. Vi har därför lagt ett fokus på att ta fram en bra och prisvärd tjänst så att våra kunder kan fokusera på sin verksamhet istället för administrativt krångel” Säger Samir Mdalla, VD för Scandinavian Business Group.

Om Scandinavian Business Group

Scandinavian Business Group är en bolagsgrupp med säte på Malta och en av de ledande aktörerna inom bolagsförmedling för den skandinaviska marknaden. Målgruppen är främst småföretagare i Sverige och Norge. Via sidor som f-skatt.se och starta-handelsbolag.se erbjuder företaget bolagsetableringstjänster i flertalet bolagskategorier t.ex. Aktiebolag och Enskild Firma.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer