ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Sensec Personlig Säkerhet ser mycket positivt på framtiden tillsammans med Medirätt

Sensec Personlig Säkerhet - VD Anders Segerström berättar i intervjun om hur bolaget påverkas av försäljningen till Medirätt, vilka synergier han ser av samgåendet och var den största tillväxtpotentialen finns för de båda bolagen

Se hela intervjun här

I Deep Talk så djupdyker vi i bolagets verksamhet för att ge aktieägarna en bättre bild av det operativa arbetet. I denna intervju så pratar vi med Anders Segerström VD för Sensec Personlig Säkerhet som nyligen förvärvades av Medirätt berättar om bolaget, synergierna med Medirätt och andra strategiska samarbetspartners som knytits för att kunna växa både internationellt och organiskt från dagens 9 anställda till 30 anställda inom ett par år. Bolagen kommer behålla sina namn fram till årsskiftet för att sedan byta namn på koncernen till ett gemensamt mer internationellt gångbart namn.

Bolaget

Medirätt grundades år 2008 av Göran Sjönell och Sten Röing. Noterades 2011 på Aktietorget, handlas idag på Nasdaq First North Premier och har siktet inställt på att byta till huvudlistan, Nasdaq Small Cap i slutet av 2018 alternativt början av 2019. Sensec Personlig Säkerhet var först ett affärsområde inom Sensec koncernen som noterades under 2017.

Produkten

Systemet Dosell på abonnemang ingår en apparat, en applikation och en molntjänst som distribuerar larmet som går ut om personen inte tar sin medicin i tid. Sensec har olika typer av larm, personlarm, trygghetslarm och fallarm för äldre.

Försäljning

Genom förvärvet av Sensec Personlig Säkerhet som har kontrakt med ca 90 kommuner och har erfarenhet om offentlig upphandling vilket kommer snabba på processen att få ut deras produkt på marknaden så snart den är klar.

Potentialen

Dosanvändningen stiger över hela världen eftersom det är ett säkert sätt att distribuera medicin. Marknadspotentialen för Medirätt i Sverige är ca 300 000 personer som dagligen tar medicin och skulle vara i behov av produkten Dosell. När det gäller Sensec Personlig Säkerhet så finns ett stort behov av deras olika larmtjänster.

Kursen

Noterat på Nasdaq First North Premier, kortnamn MEDR B och handlas till kursen 7,24 kr (20180717)

Mer information
Om du vill veta mer om bolaget eller önskar mer information om aktuella emissioner i de bolag som intervjuas kontakta oss via e-post info@corneliapr.com eller genom att gå med i Facebook-gruppen Global Investors VIP.

Läs mer om Sensec Personlig Säkerhet på bolagets hemsida.

corneliapr.com

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies