ANNONS:
Till Di.se

Clavister tecknar nytt partneravtal med ESTC i Sydkorea och växlar upp sin kanalförsäljning i Asien

Örnsköldsvik, Sweden. 2018-07-12. Clavister, en ledande leverantör av högpresterande IT-säkerhetslösningar meddelar idag att man tecknat ett partneravtal med ESTC, en Sydkoreansk återförsäljare av säkerhetslösningar. Genom samarbetet kommer ESTC att sälja Clavisters lösningar till partners och kunder i Asien.

– Cybersäkerhet och förmågan att säkerställa driften av IT-system för att upprätthålla verksamheten är av stor vikt för för våra kunder. Att ha en stark leverantör av högkvalitativa lösningar som Clavister, som är en svensk innovatör utan bakdörrar, kommer att vara ett bra komplement till våra kunder, säger Kim, VD för ESTC.

ESTC menar att Clavisters programvara och innovationer inom säkerhetsområdet är ett värdefullt komplement till deras affär. Det faktum att Clavister är ett svenskt företag och att de erbjuder en komplett portfölj av både lösningar och referenskunder gör att de väljer att erbjuda att sälja dessa till sina slutkunder.

– Vi ser varje ny kanalpartner som ett mycket välkommet tillskott i vår verksamhet. Att ESTC är baserade just i Sydkorea glädjer oss speciellt då det kommer att hjälpa oss att skala upp vår närvaro i Asien, säger Andreas Åsander, Vice President of Enterprise Sales, Clavister.

För mer information om den här pressreleasen kontaktas:
John Vestberg, President and CEO
john.vestberg@clavister.com

Om Clavister

Clavister är en ledande leverantör av informationssäkerhetslösningar för fasta, mobila och virtuella nätverk. Clavister erbjuder små och medelstora företag, telekomoperatörer och leverantörer av "Cloud"-lösningar, marknadsledande säkerhetslösningar mot dagens säkerhetshot. 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på DI.se?
Läs mer om publicering på DI.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies