ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Johanna Niklasson ny kommunikations-chef i Collector Bank

Göteborg, Sverige – Collector AB (publ) (Nasdaq Stockholm: COLL)

Johanna Niklasson har utsetts till ny kommunikationschef (CCO) i Collector Bank och tillträder sin tjänst senast vid halvårsskiftet. Johanna kommer närmast från Stampen Media (Göteborgs-Posten och fem lokaltidningar) där hon haft rollen som Marknadsdirektör.

Johanna Niklasson har studerat Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på strategisk kommunikation. Närmast kommer Johanna från tjänsten som Marknadsdirektör på Stampen Media med ansvar för bolagets privata (B2C)-intäkter samt all marknadskommunikation för både B2C och B2B. Dessförinnan arbetade Johanna som Marknads- och affärsutvecklingschef samt Kommunikationschef i mediebolaget Promedia.

”Det är mycket glädjande att knyta till sig Johanna till Collectorgänget. Johanna har bred och lång erfarenhet av affärstutvecklingsarbete, strategisk kommunikation och digital utveckling som är mycket värdefullt för Collectors framtida strategiska position., säger Liza Nyberg, VD på Collector Bank. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Liza Nyberg, VD Collector Bank I Telefon 073-910 00 00 I E-post liza.nyberg@collectorbank.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Johanna Niklasson ny kommunikations-chef i Collector Bank

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer