ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Nyfödda Britt ska göra IT-marknaden mänskligare

INVID Mitt AB kliver ur INVID Gruppen och bildar nytt IT-bolag: Britt. De fem bolagen som väljer att skapa det nya bolaget Britt Sweden AB finns etablerat med kontor i Västerås, Stockholm, Falun, Örebro och Eskilstuna. 

Totalt kommer företaget att bestå av ca 80 medarbetare som omsätter ca 300 MSEK. Bolagstrukturen kommer, precis som tidigare, bestå av en gemensam koncernmoder som majoritetsägare. Ingen personal- eller ägarförändringar kommer att ske utan bolagen kommer att vara personalägda även fortsättningsvis.

Beslutet att kliva ur INVID Gruppen blev en naturlig följd av att alla lokala bolag har tagit allt större marknadsandelar på sina respektive orter har de i samband med detta valt att till stor del utveckla regionala erbjudanden som har anpassats till kunderna.

INVID som varumärke bildades 1998, sprunget ur QD som bildades 1989. INVID Gruppen kommer att finnas kvar som tidigare med bolagen på orterna Göteborg, Höglandet, Jönköping, Varberg, Värnamo och Globen.

- ”Vi har tagit beslutet att kliva ur INVID Gruppen och bilda ett nytt varumärke men vi kommer även fortsättningsvis att ha mycket samarbete med INVID Gruppen, detta då vi direkt startar ett inköps- och konsultsamarbete med INVID Gruppen. Att vi går skilda vägar härifrån med INVID Gruppen kommer inte att påverka våra kunder på ett negativt sätt. Tvärtom, med det här beslutet kommer bägge parter närmare våra kunder och kan utveckla våra tjänster och funktioner snabbare och effektivare för att i framtiden leverera ännu bättre, säkrare och digitala IT-tjänster”. säger Tore Nallgård, VD Britt Sweden AB.

- ”Vi har tagit stora regionala marknadsandelar i mellansverige och anpassat vår verksamheten efter kunderna här. Samtidigt förändras IT-marknaden i rasande fart i takt med digitaliseringen och gör att vi måste jobba ännu närmare kunderna för att kunna utveckla nya tjänster och funktioner snabbare” säger Johanna Folkesson, marknadsansvarig Britt Sweden AB.

Tore Nallgård                                            Johanna Folkesson

VD, Britt Sweden AB                                Marknadsansvarig, Britt Sweden AB

tore.nallgard@britt.se                               johanna.folkesson@britt.se

021-10 66 07                                            021-10 66 71

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle, för dagens människor och organisationer. Vi vill ge dig trygghet och frihet. Trygghet att kunna lita på din IT. Att inte behöva oroa dig för om det funkar eller inte. Vi ger dig IT som inte märks.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer