ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Britt växer ytterligare tillsammans med Ambea

En av Britts större kunder, Ambea, fortsätter att växa och i oktober 2018 aviserades att Ambea tecknat avtal om att förvärva Aleris Omsorg.Den genomförda konkurrensprövningen lämnades utan åtgärd och förvärvet planeras nu att genomföras i början av 2019. Det innebär att Britt nu växer ytterligare som IT-leverantör till Ambea, och därmed kommer behöva förstärka upp ytterligare med fler nya medarbetare för att möta den växande efterfrågan.

- ”Hittills i år har vi rekryterat över 28 personer till alla våra bolag tack vare fler större affärer, och vi ser just nu inget stopp på rekryteringsfronten. Vi räknar med att behöva rekrytera fler nya heltidstjänster ytterligare vilket är jätteroligt. Vi ser fram emot att få fortsätta leverera industrialiserade IT-lösningar och stödja Ambeas fortsatta tillväxt och digitalisering.” säger Tore Nallgård, VD Britt Sweden.

Britt Sweden AB vann våren 2018 Ambeas IT-upphandling och levererar nu ett stort urval av IT-tjänster till ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Britt levererar bland annat datacentertjänster, molntjänster, databasdrift, applikationsdrift, arbetsplats som tjänst och på-platsen-stöd.

Tore Nallgård                                            Johanna Folkesson

VD, Britt Sweden AB                                Marknadsansvarig, Britt Sweden AB

tore.nallgard@britt.se                               johanna.folkesson@britt.se

021-10 66 07                                            021-10 66 71

Vi förstår kraften i det vi håller på med. Det handlar inte om var era servrar befinner sig eller vilka datorer, telefoner och andra verktyg som dina användare föredrar. Det handlar heller inte om hur långa, eller komplicerade, avtal som vi tecknar. Det handlar om att IT är den viktigaste och mest kritiska infrastrukturen i dagens samhälle, för dagens människor och organisationer. Vi vill ge dig trygghet och frihet. Trygghet att kunna lita på din IT. Att inte behöva oroa dig för om det funkar eller inte. Vi ger dig IT som inte märks.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer