Nagarro öppnar center för IT-tjänster och kundstöd i Malta

• Ett center i Valetta ska ge bättre stöd för iGaming och till EU-baserade kunder • Nagarro inriktar sig på att följa nya regler och dra nytta av växande möjligheter, t.ex. baserat på DLT/blockkedja.

Malta 27 november 2018: Nagarro, divisionen för globala tjänster inom Allgeier SE-koncernen, har öppnat sitt center för IT-tjänster och kundstöd i Malta. Med sitt nya center i Malta kan Nagarro ge europeiska kunder ännu bättre hjälp – oavsett om det handlar om att ge iGaming-ledare teknikstöd eller att förstärka kundstödsavdelningarna från Malta för support inom hela EU. Nagarros utökade resurser i Malta kommer också att göra det lättare att följa nya regler och dra nytta av växande möjligheter i regionen, t.ex. framväxten av Malta som en ledande DLT-destination.

Nagarros avancerade kundstödscenter – med hög säkerhet och mycket snabb internetanslutning för dygnet runt-support – är strategiskt beläget i Valetta. Passande nog får det stöd från den parlamentariska understatssekreteraren för finansiella tjänster, digital ekonomi och innovationer, Silvio Schembri, vars byrå gynnar ekonomin med ett viktigt program för att snabbare ta in IT-experter och kompensera kompetensunderskottet i Malta.

Schembri sade att företag som Nagarro kommer att fortsätta att växa och expandera i Maltas snabbväxande digitala ekonomi. Schembri bekräftade den maltesiska regeringens politiska vilja att sätta kurs mot okända vatten och utforska nya ekonomiska nischer som leder till ett komplett ekosystem.

Nagarro är ett av de första internationella teknikföretagen som testar Maltas nya påskyndade hantering av arbetstillstånd, som gör det möjligt att snabbare överbrygga den kunskapsklyfta som hämmar tillväxten för flera branscher i Malta.

Om Nagarro

Nagarro möjliggör teknikbaserade affärsgenombrott för ledande och nya industriföretag. När våra kunder vill ha snabba och konkreta resultat anlitar de oss. Vi har i dag fler än 5 000 experter i 20 länder. Tillsammans är vi Nagarro, divisionen för globala tjänster inom Münchenbaserade Allgeier SE.

Nagarro Software AB

+46 (0) 8 751 35 46

info@nagarro.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?