ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Coeli stärker upp förvaltningen ytterligare och rekryterar Alexander Larsson Vahlman

Coeli stärker upp ränteförvaltningen och rekryterar Alexander Larsson Vahlman som senior analytiker. Alexanders erfarenheter av analys och finansiering av riskkapitalbolag och börsbolag är en tillgång i arbetet att tillsammans med Gustav Fransson hitta lämpliga investeringar till Coelis räntefonder.

Coeli stärker upp ränteförvaltningen ytterligare i och med rekryteringen av Alexander Larsson Vahlman som senior analytiker. Alexander kommer närmast från Danske Bank där han arbetat som analytiker inom skuldfinansiering för riskkapitalbolag och börsnoterade bolag, erfarenheter som kommer väl till pass i Coelis ränteförvaltning. Alexander har en master inom finans och investeringar från Rotterdam School of Management, samt en kandidatexamen inom finans och ekonomi från Mercyhurst University, Pennsylvania.

Coelis räntefonder vänder sig till investerare som söker ett alternativ till traditionellt räntesparande med exponering mot den nordiska företagsobligationsmarknaden.

”Gustav Fransson har gjort ett fantastiskt arbete med att förvalta Coelis räntefonder. Intresset för både Coeli Nordisk Företagsobligationsfond och Coeli Likviditetsstrategi har ökat och vi har över de senaste åren haft en god tillströmning av både privata och professionella investerare. Alexander kommer nu in och stärker upp med sin erfarenhet från bolagsanalys och finansiering”, säger Lukas Lindkvist, VD på Coeli Asset Management. ”Syftet är att vässa förvaltingserbjudandet ytterligare och skapa bästa möjliga förutsättningar för att våra räntefonder ska kunna fortsätta leverera konkurrenskraftig avkastning.”

För ytterligare information kontakta:
Lukas Lindkvist, VD Coeli Asset Management AB, lukas.lindkvist@coeli.se , +46 8 506 223 64.

Om Coeli
Coeli är en svensk kapitalförvaltare med inriktning på aktivt förvaltade fonder. Förvaltarteamen är specialister på fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Coeli förvaltar mer än 20 miljarder kronor åt professionella och privata investerare och har institutionella kunder i Europa, Nordamerika, Mellanöstern och Australien. Coelis fonder finns tillgängliga på Avanza, Fondmarknaden, MFEX, Nordnet, PPM, Länsförsäkringar, Skandia och Handelsbanken.

Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 80 anställda och med huvudkontor i Stockholm. För mer information, besök Coelis hemsida coeli.se.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies