Annons

Collector Ventures investerar i Swiftcourt

Göteborg, Sverige – Collector Ventures fortsätter satsa på fintech-bolag och investerar nu i Swiftcourt. Swiftcourt hjälper köpare och säljare att göra affärer genom att tillhandahålla digitala köpekontrakt med e-signering.

Swiftcourt jobbar för att implementera en ny standard för hur köpare och säljare genomför en affär på nätet genom digitala köpekontrakt med e-signering och säker lagring. Bolaget har sedan 2013 tryggat över 48 500 transaktioner och använts av drygt 80 000 användare och samarbetar med Finn.no och Blocket.se

– Tack vare Swiftcourts smarta lösningar för köpekontrakt blir det både enklare och säkrare för privatpersoner att handla av varandra. Utöver själva investeringen i bolaget är det extra kul att vi genom ett samarbete även kommer att kunna hjälpa köparen med finansiering och säljaren med trygghet kring betalningen, säger Magnus Lenngren, Senior Technical Advisor på Collector Bank.

Utöver produktsamarbetet mellan Swiftcourt och Collector Bank ser bolagen potential för framtida samarbeten mellan Swiftcourt och andra venturesbolag.

– Genom investeringen i Swiftcourt fortsätter Collector Ventures portfölj att expandera. Det är fantastiskt roligt att se alla bolag växa och vi ser fram emot fler spännande samarbeten med, och mellan alla, bolagen i vår portfölj.

– Collector har en enorm kunskap inom fintechsektorn, ett stort nätverk och goda synergier i sin portfölj som kan hjälpa oss framåt. Vi ser med spänning på framtiden och ser goda möjligheter till samarbete med Collector Bank, säger Johan Hedén Hultgren, CEO på Swiftcourt.

Collector Ventures investerar i nya fintech-bolag med en utpräglad digital inriktning där Collector Bank ser en teknisk och affärsmässig nytta. Hittills har Collector Ventures investerat i drygt 20 FinTech-bolag som till exempel Kaching, Gimi, Leeroy och Nordkap.  

För ytterligare information:

Magnus Lenngren, Senior Technical Advisor Collector I Telefon +46 70-081 81 21 I E-post magnus.lenngren@collectorbank.se

Johanna Niklasson, CCO Collector I Telefon +46 73-250 09 41 I E-post johanna.niklasson@collectorbank.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?