Konsultpodden - äntligen en podd för konsultbranschen

Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”gigare” och frilansare är det ännu fler. Självklart ska alla dessa människor ha en egen podcast. Nu släpps första avsnittet av Konsultpodden.

I Konsultpodden möter lyssnarna Mattias Loxi, medgrundare av Cinode och Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender i konsultbranschen, utmaningar, möjligheter, gigekonomin, försäljning och mycket mer.

Mattias är medgrundare och marknadsansvarig på Cinode, som erbjuder smarta verktyg för konsultföretag. Mattias driver Sveriges största blogg om konsultbranschen samt det populära nyhetsbrevet Veckans konsultnyheter”. Han föreläser även om trenderna i konsultbranschen och dagligen träffar han ledningsgrupper på de svenska konsultbolagen. I Konsultpodden delar han med sig av sin förståelse för de stora förändringar som sker i branschen.

 ”Jag jobbar dagligen för att förbättra klimatet i branschen och får genom den här podcasten ännu ett häftigt forum att diskutera allt som är på gång. Otroligt kul och lärorikt.”

Håkan Mildh Svensson är en visionär grundare av konsultbolaget Berotec och expert på gigekonomin. Han har byggt upp Sveriges största bolag med bara gigare genom att samla personer som delar värderingar och brinner för samma syfte. Genom att erbjuda dessa 270 personer en modell som innebär work-life balance på riktigt har han även lyckats attrahera och behålla talanger med väldigt eftertraktade kompetenser.

 ”Det råder en galen situation i konsultbranschen. Teknikbranschen går enormt fort framåt. Vi behöver slå alla kloka huvuden ihop för att hantera förändringarna, därför ska det bli extra intressant att möta de gäster som vi intervjuar i Konsultpodden”, säger Håkan.

Läs mer och lyssna på konsultpodden.com

Podden finns även på Acast; https://www.acast.com/konsultpodden

Soundcloud; https://soundcloud.com/user-714233895

Och senare i veckan hos iTunes/Podcaster

 

Mattias Loxi
Medgrundare/CMO
0735142170
mattias.loxi@cinode.com


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?