Valamis Answers to Market Needs - Introduces the NextGen Valamis LXP

The newest version of Valamis – Learning Experience Platform (LXP) has been released. Valamis LXP is co-developed with Valamis customers in order to truly understand and adapt to the modern enterprise’s need for corporate learning aligned with business initiatives. Customer feedback has inspired the newest integrations and technology enhancements to create a more comprehensive learning ecosystem for users.

LONDON, 6. November 2018. Valamis, the global leader in digital learning technologies and workforce development, announced today that the new version of its next-generation learning platform, Valamis LXP, has been released.

In the latest release, Valamis enhances corporate learning with outstanding usability and multiple new integrations. With the recently added edX.org integration, Valamis users can utilize thousands of courses and in-demand subjects from edX within Valamis LXP. In addition, Valamis has also implemented cloud storage integrations with Google Drive, OneDrive, Microsoft Office 365, and Dropbox, as well as the anti-plagiarism system Urkund and accessibility tools like Read Speaker.

Valamis introduces a completely renewed design for Valamis LXP, which enhances usability and in turn improves the learning outcomes and makes learning more effective. Due to the new intuitive design, added integrations, and a multitude of new features in the Valamis Lesson Studio, users can now easily source quality learning content from many sources, see their progress, and personalize their learning experience.

The Next Generation Valamis LXP has analytical capabilities that help in understanding and establishing a connection between corporate learning and business goals. With the AI-powered learning assistant, Valbo, Valamis LXP revolutionizes knowledge management with cognitive search and learning material recommendation.   

“Ensure that your future workforce has the necessary skills to prosper by combining AI, quality learning content and advanced learning analytics. Learning needs to support your strategic business initiatives, and it can“, says Janne Hietala, Chief Commercial Officer of Valamis.

"Valamis LXP has always been built with our customers, developing customized corporate academies that incorporate features requested by our customers. We will continue to work towards more intelligent corporate learning that is connected to real work. Utilizing big data, and our AI chatbot, Valbo, we can predict what the learners' next steps should be", says Dmitry Kudinov, Chief Technology Officer of Valamis.

Have a look at the next-generation Valamis LXP on this video. Valamis will be in Orlando, Florida at Masie's Learning 2018 in the Tech@Learning Gallery on November 5 - 6, 2018. Remember also to sign up for the next Valamis webinar on "Learning on demand - How AI is utilized in corporate learning" on 8th November.


For more information:
Janne Hietala
Chief Commercial Officer
+44 (0) 748 418 6421
janne.hietala@valamis.com
About Valamis
Valamis is a digital learning company specializing in workforce development. The company develops Valamis - Learning Experience Platform. Valamis' customers are large organizations spanning across all industries, but predominantly in finance & insurance, complex manufacturing, and professional services. Headquartered in Joensuu, Finland, Valamis operates internationally with offices in the US, UK, Germany, and Russia.

About Valamis – Learning Experience Platform
Valamis – Learning Experience Platform is an award-winning open source learning experience platform developed since 2010 by Valamis. Valamis provides organizations with a solution for turning the digital transformation of learning into a competitive advantage. Valamis enables social and informal learning, content authoring and management tools, learning measurement tools and other user experience capabilities using the Liferay platform. Valamis gives the user an access to in-depth analytics on their learning process by supporting the xAPI standard and includes a built-in Learning Record Store (LRS). The platform brings organizations a cost-effective and flexible way to grow and manage their learning.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från AccountorAnnons

Därför kan företag tjäna på att outsourca sin ekonomi- och löneavdelning

Funktioner för ekonomi och löner är något alla företag behöver ha på plats men det lönar sig inte alltid att axla en egen avdelning. I många fall kan företag istället tjäna på att outsourca avdelningen och frigöra tid som istället kan läggas på affären. Samtidigt säkrar man tillgången till den senaste kompetensen och tekniken. 

I en tid när många företag kämpar för att behålla sina kunder, och hitta nya, har det blivit viktigare än någonsin att lägga tid på sin affär och kapa tidsödande processer. Interna funktioner driver kostnader för både system och personal och att lägga ut sin ekonomi- och lönavdelning kan vara ett strategiskt bra val för företag som vill kunna lägga mer tid på sin kärnverksamhet.

Accountor är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR och hjälper företag att dra nytta av den senaste tekniken inom området så att de kan ligga steget före sina konkurrenter. Detta gör bolaget genom att effektivisera och automatisera kundernas flöden och arbetssätt.

– Vi är en modern, digital byrå som investerar mycket tid i att underlätta för våra kunder genom teknik som robotar och AI-lösningar som skapar en hög och tillförlitlig kvalitet. Det gör att kunderna istället kan bygga sina relationer och bättre förstå sin affär, säger Magnus Högvall, vd på Accountor.  

Helhetserbjudande 

Som en one-stop-shop inom ekonomi och lön kan Accountor bland annat sköta företags löneadministration, redovisning och elektronisk fakturahantering, men också erbjuda kvalificerad löpande rådgivning och rekrytering av personal. Att nyttja detta är en bra strategi om man vill minimera kostnader och risker, menar Magnus Högvall. 

– Genom att outsourca funktioner får ledningen och företaget mer tid att fokusera på sin verksamhet, tillgång till mer modern teknik utan att behöva göra stora investeringar eller genomföra tunga migrationsprojekt. Man får tillgång till kompetens, så inga dyra och kostnadskrävande rekryteringar behövs med allt vad överlämning och inkörning innebär. Jag skulle vilja säga att outsourcing är ett bra sätt att undvika framtida stora kostnader och risker samtidigt som det ger större möjlighet för ledningen att fokusera på att utveckla företaget och affären.

Personliga relationer i fokus

Utöver att hjälpa företag att kunna fokusera på sina kunder lägger Accountor stort värde i att bygga och bevara sina egna relationer med kunderna. Trots att de använder automatisering och AI så är konsulterna en tung del av deras erbjudande, förklarar Magnus Högvall.

– Det är i slutändan människor som upptäcker många saker och kan vara proaktiva och inga robotar kan ersätta dem. Modern teknik höjer kvaliteten och skapar en trygghet som ger en grund där relationen mellan kund och konsult kan byggas. Robotisering gör också att kostnaderna blir mycket mer förutsägbara i leveransen vilket också bidrar till ett ökat förtroende. 

– När Covid-19 började sprida sig i Sverige och vi började få daglig information om bidrag och krispaket märkte vi hur ovärderliga våra medarbetare var i stöttandet av våra kunder. De kunde förklara hur åtgärderna fungerar och användas för deras företag vilket verkligen uppskattades, avslutar han.

Läs mer  

Mer från Accountor

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Accountor och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?