1515
Annons

Cyber security-företaget TrueSec väljer Cinode

Det framgångsrika cyber security-företaget TrueSec, med konsultuppdrag över hela världen, ansluter nu till Cinode.

I ett första steg för att koordinera och beläggningsplanera alla uppdrag. I ett andra steg rullas verktyget för kompetenshantering ut i hela organisationen.

”Vi har expanderat fort och behöver nu ersätta våra Excel-ark med ett planeringsstöd anpassat för vår konsultverksamhet. Vi letade efter enkla och snabba funktioner som är lättillgängliga för alla. Det och mycket mer hittade vi hos Cinode, säger Anders Oscarsson, General Manager TrueSec.

Cinode växer snabbt inom segmenten IT-, teknik- och managementkonsulting med användare i fler än 15 länder.

”Cinode hjälper konsultföretag nå sin fulla potential att sälja och leverera kunskap. Vi är stolta över vårt samarbete och möjligheten att kunna växa vidare inom fler områden tillsammans med TrueSec”, säger Anders Hagberg, CEO Cinode.

 

Om TrueSec

Truesec är en av Sveriges mest etablerade aktörer inom Cyber Security, IT-infrastruktur och säker utveckling. Sedan starten 2005 har koncernens olika expertteam levererat toppklassiga lösningar till kunder inom både privat och offentlig sektor. Genom den gemensamma passionen och kompetensen påverkar Truesec utvecklingen inom Cyber security både på regional och internationell nivå - ett viktigt uppdrag som man är extremt stolt över.

Besök www.truesec.com för mer information.

 

Anders Hagberg
Vd/Säljansvarig
+46 70-184 40 44
anders.hagberg@cinode.com


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


ChromoGenics vinner order i Danmark och fortsätter anpassa kostnaderna

ChromoGenics ska leverera 1 000 m2 ConverLight® Dynamic glas till en skola i Köpenhamn

Hela projektet på 1 000 m2 är värt ca 5 MSEK och bolaget har fått beställningar på den första femtedelen. Leveranser påbörjas under Q3, 2022 och väntas slutföras under Q1, 2023.  Affären sker i nära samarbete med Aluflam, en dansk kvalitetsleverantör av glas och fasadlösningar. ChromoGenics tar därmed ett steg in på den danska marknaden och följer sin strategi att fokusera på leverans av dynamisk folie samt relaterade styrsystem. Aluflam ansvarar för glasleveranser, IGU-tillverkning och installation i fastigheten.

Med denna uppgradering av byggnaden uppnås en förbättrad studiemiljö för eleverna, genom skydd mot solvärmeinstrålning, ett högt isolervärde och förbättrad ljudisolering. För fastighetsägaren innebär lösningen förbättrad energieffektivitet, lägre driftkostnader och bättre komfort för hyresgästen.

”Vi är mycket glada att Aluflam och fastighetsägaren visar oss förtroende och väljer att förbättra sin fastighet med ConverLight® glas och teknik från ChromoGenics. Vi går från ord till handling och förverkligar vår strategi med målet att fokusera vår verksamhet på utveckling och tillverkning av dynamisk folie samt relaterade styrsystem. Genom att vår partner ansvarar för glasleveranserna blir ChromoGenics omsättning visserligen lägre, men vi sänker våra kostnader, renodlar verksamheten och höjer vår bruttomarginal” säger Fredrik Fränding, vd på ChromoGenics.

Bolaget fortsätter även att se över sina kostnader.  ”Räntebanan samt oron i omvärlden skapar osäkerhet kring marknadsläget för byggindustrin. Vi ser en fortsatt god tillväxt av affärsmöjligheter men behöver anpassa våra kostnader till det rådande ekonomiska läget.” – säger Fredrik Fränding, VD för ChromoGenics.

Kontakt:
Fredrik Fränding, VD
Tel: +46(0)72 249 24 62
Göran Atterling, CFO & Kommunikationschef
Tel: +46 (0) 70 380 95 00
Email: info@chromogenics.com
ChromoGenics

Följande bilagor finns för nedladdning:
ChromoGencis order Skola i Köpenhamn

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?