1515

Nu lanseras Inredningsshoppen.se

På Inredningsshoppen.se hittar du många olika kända varumärken och de bästa priserna på marknaden just nu. Inredningsshoppen.se är en e-butik som samlat de hetaste trenderna när det kommer till inredning och design under ett och samma tak. Handla säkert hos våra utlagda samarbetspartners och få leverans direkt till dörren inom endast några arbetsdagar. Här följer lite samlad information om Inredningsshoppen.

Hetaste trenderna

Det kan vara svårt att hänga med i svängarna när det kommer till de senaste och hetaste trenderna inom inredning. Man ska läsa bloggar, magasin och kolla på vad som även passar in i hemmet. Det kan vara väldigt svårt att hänga med i vad som är hetast just nu och därför är Inredningsshoppen.se en bra källa till information om just detta. Dels kommer du finna inspiration tack vare bilderna på snyggt inredda hem, men sedan finns det även en blogg som kommer guida dig rätt. Mycket tid har lagts på att få bloggen snygg och lättläst.

Ett brett sortiment

På Inredningsshoppen.se hittar man enkelt möbler och heminredning till hela huset! Man kan välja att antingen söka på en särskild möbel eller se alla möbler som ingår i ett visst rum. Man kan inreda hela sitt hem endast genom att klicka hem saker från en hemsida, vilket kan vara bekvämt om man inte vill surfa runt på många olika sidor för att hitta det man söker efter. En annan fördel med oss är att när du väl bestämmer dig för att köpa något så gör du det från återförsäljaren direkt och därför kommer du alltid att betala rätt pris för produkterna inklusive rabatter.

Många olika, kända varumärken

Något som är extra bra med Inredningsshoppen.se är att det finns många välkända varumärken på den här sidan. Så om man vill hitta produkter från flera olika kända varumärken så behöver man inte leta runt på olika sidor. Det räcker att kolla runt på Inredningsshoppen för att hitta massor av varumärken samlade i kategorier med filtreringsmöjligheter ner på färger och form.

Aktuella rabattkoder har en egen post på hemsidan

På Inredningsshoppen.se finns det en egen liten kategori i menyn högst upp som heter aktuella rabattkoder och där kan man finna alla olika rabatter som finns just nu. Det här är något som skulle kunna ge mer valuta för pengarna. Dessutom är det väldigt bra för den som har en budget och som inte vill spendera mer än nödvändigt för snygg inredning med hög kvalitet. Här kommer aktuella rabattkoder att finnas tillgängliga allteftersom det finns kampanjer hos våra återförsäljare.

Enkelt att navigera på hemsidan

Vi har satsat mycket på vår navigering, det är därför väldigt enkelt att navigera på hemsidan och den är uppbyggd på ett logiskt sätt med kategorierna. Om man söker efter något väldigt specifikt kan man alltid använda sig av sökfunktionen också. Sidan bygger på metodik som ska göra hemsidan så snabb som möjligt. Att sidan är snabb, enkel och stilren är något vi prioriterar i det här skedet. Mycket arbeta har lagts för att filtreringen ska fungera felfritt, att sökfunktionen ska vara av så pass bra kvalitet som möjligt och samtidigt har även alla kategorier valts ut noggrant.

Är du återförsäljare och vill expandera?

Om du är återförsäljare och är intresserad av att finnas med hos oss så kan du kontakta oss på Inredningsshoppen.se. Vi expanderar och letar löpande efter nya produkter och återförsäljare. Det här kan vara en väldigt bra möjlighet för den som är i ett stadie med sitt företag där det skulle passa med att expandera och växa sin verksamhet. Det här är en satsning för att bli störst och vi som står bakom det här initiativet har en lång erfarenhet inom branschen och tror väldigt mycket på idén.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?