1515

PE Accounting blir DI Gasell för tredje året i rad och växer i rasande fart!

PE Accounting är för tredje året i rad Di Gaseller och har en stadig tillväxttakt om 50%. Framgångsfaktorn är att PE sedan starten 2011 kombinerat sitt egenutvecklade ekonomisystem med ekonomer för att erbjuda realtidsuppdaterade beslutsunderlag och automatisera allt från fakturor, utlägg och lön till uppföljning och bokföring. Målet är att alltid vara i teknikens absoluta framkant och leverera liveuppdaterade beslutsunderlag till fler.

Olle Rydqvist medgrundare och CEO PE Accounting

Redovisningsbranschen är i gungning på alla fronter. Redovisningsekonom toppar listorna över yrken som automatiseras och flera stora aktörer har valt att sälja hela sin redovisningsverksamhet. PE Accounting sticker ut från mängden genom att från grunden utveckla sitt eget omfattande  ekonomisystem och växa stadigt, helt organiskt utan förvärv eller fusioner.

- Vår stora framgångsfaktor har varit och är vår respekt för vad en dator klarar av att göra och vad en människa bör göra såsom tekniken ser ut idag. Fokus har till exempel inte bara varit AI, utan vi ser alltid till hela processen. Vi utvecklar helt enkelt PE efter vad som krävs av både system och människor för att det ska bli korrekt och så automatiskt som möjligt. Sedan har vi tillåtit oss att växa helt organiskt och därmed även haft tid att lägga mer tid på att arbeta med vår kultur och våra värderingar. Vi har helt enkelt lyckats kombinera att vara både ett techföretag och ekonomibyrå, berättar Olle Rydqvist, CEO och medgrundare till PE Accounting.

Framtidens beslutsunderlag blir bättre och bättre

Fram till 2021 räknar PE med en fortsatt tillväxt på 50% per år och svarta siffror. Målsättningen är att alltid vara i teknikens absoluta framkant och erbjuda allt större företag och fler branscher bästa möjliga beslutsunderlag. Idag har PE kunder med upp till 500 anställda och den genomsnittliga kunder har omkring 50 anställda.

-Vår vision är att ge företagsledare beslutsstöd i realtid, en resa vi bara har påbörjat. Det är ett långsiktigt arbete som ständigt blir bättre i takt med att teknik och regelverk tillåter. Vårt mål är alltid att vara längst fram med tekniken och kunna hjälpa allt större företag och fler branscher. Våra ekonomer blir både system- och ekonomiexperter och kan lägga mer och mer tid på att vara proaktiva och ge kloka råd till våra kunder. Många av våra kunder vill ha en tjänst som håller i takt med att de växer och inte bara investera i nästa smarta kvittoapp. Deras ekonomiansvariga vill kunna fokusera mer på värdeskapande uppgifter och ledningen vill kunna ta beslut baserat på liveuppdaterade rapporter. Idag har vi kunder med omkring 300 anställda som bara har 1 person som sköter ekonomin, det är ändå väldigt häftigt och en fingervisning om var vi är på väg, avslutar Olle Rydqvist.

Om PE Accounting

PE Accounting gör det möjligt för företagsledning och ekonomiansvariga att ha total kontroll över siffrorna och följa hur det går för företaget live, var de än befinner sig. PE Accounting hanterar allt ifrån fakturor, tid- och projektrapportering och utlägg till löner och rapporter. Tjänsten är fullt skalbar för företag med 5 till 500 anställda. Systemet sköter det mesta och specialister på ekonomi och system ingår som rådgivare och support. Allt till ett fast pris per månad. PE Accounting är optimerat för tjänsteföretag och har bland annat växande företag som Trustly, Kvadrat, Castra, Doctrin och Dynabyte som kunder.

LÄS MER I ARTIKELN TRE TIPS FRÅN EN TRIPPEL DI GASELL

Magnus Serratusell Wallin, Marketing Specialist, PE Accounting

0704384776

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?