1515

ChromoGenics får order om 1,3 MSEK att leverera ConverLight dynamiska glas till Ticon Eiendom AS i Norge

ChromoGenics AB (publ) har skrivit avtal med Ticon Eiendom AS, ett ledande bolag inom fastighetsutveckling i Drammenregionen i Norge, att leverera ConverLight dynamiska glas till en butiks- och entréfasad i Drammens centrum.

Ordern är ett retro-fit projekt till Ticonbygget där befintliga glas byts ut till energieffektiva ConverLight dynamiska glas inklusive entreprenad med planerad leverans under fjärde kvartalet 2018.

Ticon Eiendom AS är idag ett ledande företag inom fastighetsutveckling i Drammensregionen. Bolaget utvecklar kommersiella- och bostadsprojekt och är en nyckelaktör i stadsutveckling i Drammen.
För mer info

”Vi är stolta över att Ticon Eiendom AS valt ConverLight dynamiska glas till Ticonbygget i Drammen Norge. Projektet är den första etappen i en större ombyggnad av fastigheten. ConverLight reglerar värme- och kylinsläpp i byggnader, vilket ger bättre inomhuskomfort. Ordern visar på ett behov av moderna, energieffektiva och underhållsfria solskyddslösningar med bibehållen utsikt som dessutom bidrar till miljöcertifiering av byggnader,” säger Jerker Lundgren, VD för ChromoGenics.

Kontakt:
Jerker Lundgren, VD 
Susanne Andersson, CFO & Kommunikationschef
Tel: +46 (0)18 430 0430
E-mail: info@chromogenics.com
Certified Adviser: G&W Fondkommission


Denna information är sådan information som ChromoGenics AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 16 oktober 2018 kl 08.30 CET.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?