1515
Annons

Sogeti utvald ramleverantör till Sveriges kommuner och landsting

Sogeti Sverige AB (Sogeti) är en av 14 leverantörer som har tecknat ramavtal med SKL Kommentus avseende IT-konsulttjänster. Sogeti är därutöver en av två leverantörer som har fått tilldelning på samtliga geografiska områden och täcker därmed hela Sveriges geografi.

181009, Stockholm – Kommuner och landsting har stort fokus på digitalisering och informations-säkerhet. Detta gör att efterfrågan på IT-konsulttjänster är hög och enligt prognoser kommer växa ytterligare framöver. En upphandling har nu gjorts av SKL Kommentus Inköpscentral (SKI), som ägs av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) och vars uppdrag är att göra största möjliga nytta för sina kunder genom att erbjuda dem strategiskt stöd inom inköp och HR. Syftet med upphandlingen är att få till ett användbart ramavtal som täcker en stor del av kommunernas och landstingens behov av extern IT-kompetens. Ramavtalet är flexibelt och kan användas för avrop på enstaka resurser, men också kompletta projekt.

För att göra det möjligt att avropa projektteam bestående av konsulter med olika kompetenser ingår sju olika kompetensområden* i upphandlingen. Krav ställs på att leverantörerna ska kunna leverera tjänster inom alla sju kompetensområdena. Upphandlingen ställer därför höga kapacitets- och kvalitetskrav på de utvalda leverantörerna.

Sogeti är en av 14 leverantörer som har tecknat ramavtal med SKI avseende IT-konsulttjänster. Avtalet löper under två år med möjlighet till två års förlängning och omfattar över 950 landsting, kommuner och dess bolag.

- Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att leverera IT-konsulttjänster till Sveriges kommuner och landsting. Tack vare vår stora geografiska spridning, med 21 kontor runt om i landet, valdes vi också som en av endast två leverantörer som fått tilldelning på samtliga geografiska områden via avtalet. Vi brinner för att skapa värde och nytta för många. Vi är experter på digitalisering i alla former och ser fram emot att bidra med innovativa, smarta och effektiva lösningar, med den senaste tekniken, som kommer medborgarna tillgodo, kommenterar Sergio de Brito, vd för Sogeti Sverige.  

* 1) Verksamhetsutveckling och strategi 2) Ledning och styrning 3) Systemutveckling/-förvaltning och infrastruktur 4) Arkitekter
5) Informationssäkerhet 6) Användbarhet, information och webb 7) Användarsupport (nytt från tidigare ramavtal).

För mer information kontakta: 

Sergio de Brito, vd, Sogeti Sverige
Tel: 070-523 53 60
E-post: sergio.debrito@sogeti.se

Daniel Rostedt, avtalsansvarig, Sogeti Sverige
Tel: 070-342 84 99
E-post: daniel.rostedt@sogeti.se  

Therese Sinter, marknads- och kommunikationsdirektör, Sogeti Sverige
Tel: 070-361 46 21
E-post: therese.sinter@sogeti.se  

Om Sogeti Sverige AB

Sogeti levererar högkvalitativa konsulttjänster inom IT och Engineering. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms IT-styrningstjänster, IT-specialisttjänster, utvecklings- och integrationsprojekt, test- och kvalitetssäkring, Cyber Security, Cloud, systemförvaltning, samt Rightshore-tjänster. Sogeti har cirka 27 000 medarbetare i 13 länder. Av dessa arbetar cirka 1 150 konsulter vid företagets 21 svenska kontor. Mer information finns på www.sogeti.se.  Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?